Η μία πιο όμορφη από την άλλη. Μαζί σε πολύ καυτή φωτογράφιση οι δύο κόρες του μεγάλου Μπάνε Πρέλεβιτς και φρόντισαν να αποζημιώσουν όλους τους φαν τους. Και μπορεί να ξέραμε καλά την Άννα, αλλά γνωρίσαμε και την εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της Τέα. Το πιο ερωτικό της καλοκαίρι περνάει η πανέμορφή Άννα Πρέλεβιτς. Όπως η […]

Η μία πιο όμορφη από την άλλη. Μαζί σε πολύ καυτή φωτογράφιση οι δύο κόρες του μεγάλου Μπάνε Πρέλεβιτς και φρόντισαν να αποζημιώσουν όλους τους φαν τους. Και μπορεί να ξέραμε καλά την Άννα, αλλά γνωρίσαμε και την εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της Τέα.

Το πιο ερωτικό της καλοκαίρι περνάει η πανέμορφή Άννα Πρέλεβιτς. Όπως η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους είναι φουλ ερωτευμένη με τον αδερφό της Δούκισας Νομικού, Νικήτα.

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς

Το μοντέλο, κόρη του θρύλου του μπάσκετ Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, την τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε συμμετείχε στην «Τέλεια απόδραση».

Η Άννα Πρέλεβιτς βρίσκεται στην καλύτερη φάση και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει το επόμενο επαγγελιμαιτκό της βήμα μαζί με την αδερφή της.

Η άλλη κόρη του «Μπάνε» Τέα είναι το ίδιο εντυπωσιακή και οι δύο κοπέλες φωτογραφήθηκαν πιο σέξι από ποτέ.

Η Άννα και η Τέτα με μαλλιά λιτά πόζαραν στο φακό ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και φορώντας μόνο… ροζ λουλόυδια.

Από Σταρ Ελλάς σε τηλεοπτικό στούντιο

Η Άννα Πρέλεβιτς γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1990 στο Βελιγράδι από τους Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς και Νεβένα Πρέλεβιτς-Μαριάνοβιτς.

Οι κόρες του «Μπάνε» ημίγυμνες τρελαίνουν κόσμο!

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της έζησε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της δουλειάς του πατέρα της. Για μια σεζόν (1996-1997) εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στη Μπολόνια. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Το 2005, εκείνη με τη μικρότερη αδελφή της, Τέα και τη μητέρα τους, μετακόμισαν ξανά στη Θεσσαλονίκη. Όπου ήδη ζούσε και εργαζόταν ο πατέρας τους. Το 2008, αφού τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε μόνη της στο Λονδίνο για να σπουδάσει Μέσα Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Γκόλντσμιθς.

Το 2010, εξελέγη Σταρ Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία του ΑΝΤ1 ενώ έπειτα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Universe στο Λας Βέγκας. Το 2011, συμμετείχε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «10 με 1 Μαζί» μαζί με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε και η συνεργασία της με το μουσικό κανάλι MAD TV, παρουσιάζοντας για δύο σεζόν την εκπομπή «MAD News».

Τη σεζόν 2012-2013, ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Έξυπνη Ζωή» στην ΕΡΤ3. Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται την 1η Απριλίου 2012 και ολοκληρώθηκε με δύο κύκλους, στις 27 Απριλίου 2013. Ακολούθησε η συμμετοχή της ως ρεπόρτερ στο «EuroSong 2013».

Τη σεζόν 2014-2015, ανέλαβε τη στήλη ομορφιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Join Us» στο ΣΚΑΪ. Το 2018, παρουσίασε ξανά την εκπομπή «Έξυπνη Ζωή», αυτή τη φορά στο Epsilontv. Από το 2018 έως το 2020, συμμετείχε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», με παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

Τον Ιούλιο του 2020, δημιούργησε μαζί με την αδελφή της, Τέα, την εταιρεία «The Prelevic».

Το 2021, συμπαρουσιάζει με τον Χρήστο Φερεντίνο το τηλεπαιχνίδι «Η Τέλεια Απόδραση» στον ALPHA. (Από το In.gr)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик