‘Έδωσε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον της στο κανάλι και με την εκπομπή της. Με μια προσωπική της ανάρτηση στα σόσιαλ (προσωπικός λογαριασμός instagram) η Άση Μπήλιου πήρε θέση.  Για τα σενάρια που είχαν ακουστεί σχετικά με το μέλλον της στο STAR. «Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις […]

‘Έδωσε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν το τελευταίο καιρό σχετικά με το μέλλον της στο κανάλι και με την εκπομπή της.

Με μια προσωπική της ανάρτηση στα σόσιαλ (προσωπικός λογαριασμός instagram) η Άση Μπήλιου πήρε θέση.  Για τα σενάρια που είχαν ακουστεί σχετικά με το μέλλον της στο STAR.

«Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Από τις μέρες ραδιοφώνου ακόμη με κάποιο τρόπο μου έχει μείνει το «κουσούρι» να συνδέω ό,τι ζω στην καθημερινότητα μου με τραγούδια. Με το τραγούδι αυτό της Nina Simone που μιλάει για μια νέα μέρα, μια νέα αρχή να σας μιλήσω για τη νέα μου αρχή στο youtube.  Αφού από το Σάββατο πλέον τα λέμε με βίντεο κι από κει ώστε αντίθετα με άλλα καλοκαίρια να μη χάσουμε την επαφή μας.

Και για να δώσω κι ένα τέλος στην παραφιλολογία και τα έγκυρα ρεπορτάζ #νοτ για τις τηλεοπτικές μεταγραφές.  Να σας πω ότι εγώ παραμένω @starchanneltv και για την επόμενη σεζόν που το #starssystem.  Πλέον θα κλείσει τα 15 χρόνια προβολής του. Ευχαριστώ για τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια.  Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι με λίγη περισσότερη χαρά κι ανεμελιά.

Ευχαριστώ @happysizes γι’αυτή την υπέροχη σατέν τουνίκ που με έντυσε στο πρώτο βίντεο στο youtube με τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού. Ευχαριστώ και το team που τα κάνει όλα να φαίνονται πιο ωραία @mmarkantonatou @manos_aslanis @ntotsikasnassos @ezindrou. Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsiBiliou (@asibiliou)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ