Ο αδελφός του Ράιαν Γκιγκς, Ρόντρι, τόνισε πως η πρώην σύζυγός του, Νατάσα Λέβερ κοιμήθηκε με… τον μισό ποδοσφαιρικό πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του διάσημου αδελφού του. Ο Ρόντρι Γκιγκς και η Νατάσα Λέβερ χώρισαν όταν η οκταετής σχέση της δεύτερης με τον διάσημο αδελφό του πρώτου έγινε γνωστή. Αυτό συνέβη το 2011. Βέβαια, υπάρχουν και […]

Ο αδελφός του Ράιαν Γκιγκς, Ρόντρι, τόνισε πως η πρώην σύζυγός του, Νατάσα Λέβερ κοιμήθηκε με… τον μισό ποδοσφαιρικό πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και του διάσημου αδελφού του.

Ο Ρόντρι Γκιγκς και η Νατάσα Λέβερ χώρισαν όταν η οκταετής σχέση της δεύτερης με τον διάσημο αδελφό του πρώτου έγινε γνωστή. Αυτό συνέβη το 2011.

Βέβαια, υπάρχουν και νέες αποκαλύψεις καθώς ο 44χρονος Ρόντρι έκανε κι άλλους ισχυρισμούς κατά της πρώην συζύγου του.

Οι σεξουαλικές επαφές της πρώην συζύγου του συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία ξεκίνησε το μακρινό 2003. Ο ίδιος ανέφερε πως η πρώην του έχει πάει με τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές, με έναν εξ αυτών να ήταν και ο Ράιαν Γκιγκς!

Ο Ρόντρι και η Νατάσα έχουν κι έναν γιο. Αποκάλυψε επίσης πως επέμεινε να γίνει εξέταση DNA, ώστε να μάθει ποιανού ήταν το παιδί.

Βέβαια, ο αδελφός του διάσημου Γκιγκς, έχει μια πικρία για το ότι ο Ράιαν δεν έχει ζητήσει ακόμη συγγνώμη.

Έχει βέβαια και νεύρα, λέγοντας πως: «Αν τον έβλεπα να περπατάει στο δρόμο, θα τον είχα πατήσει με το αυτοκίνητο».

Το πρώην ζευγάρι προσπάθησε για μια δεύτερη ευκαιρία έως το 2013, ώσπου χώρισαν. Πλέον, προσπαθούν και οι δύο να είναι καλοί γονείς!

Η Νατάσα από πλευράς της, πληροφορημένη για το podcast του Ρόντρι, τα έριξε πως όλα αυτά ειπώθηκαν, ως μέρος της θεραπευτικής διαδικασίας του πρώην συζύγου της!

Είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα, δε συμφωνείτε;

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ