H μετάλλαξη Όμικρον έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και μεγάλο προβληματισμό στους επιστήμονες. Η συγκεκριμένη μετάλλαξη είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά απέναντι της. Σύμφωνα με έρευνα, που έγινε, τα εμβόλια που δεν είναι mRNA δεν έχουν καμία άμυνα απέναντι στην Όμικρον. Αυτά τα εμβόλια είναι τα παρακάτω: AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sinopharm, […]

H μετάλλαξη Όμικρον έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και μεγάλο προβληματισμό στους επιστήμονες. Η συγκεκριμένη μετάλλαξη είναι ιδιαίτερα μεταδοτική και τα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά απέναντι της.

Σύμφωνα με έρευνα, που έγινε, τα εμβόλια που δεν είναι mRNA δεν έχουν καμία άμυνα απέναντι στην Όμικρον. Αυτά τα εμβόλια είναι τα παρακάτω: AstraZeneca, Johnson & Johnson, Sinopharm, Sinovac, Sputnik.

Κάποια από αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι τα έχουν κάνει δεν έχουν προστασία απέναντι στη μετάλλαξη Όμικρον. Αντίθετα, τα εμβόλια Pfizer και Moderna, έχουν μεγαλύτερη επιτυχία, ειδικά αν έχει πραγματοποιηθεί και η αναμνηστική δόση.

Το εμβόλιο της Moderna (mRNA) φαίνεται πως με την 3η δόση αυξάνει 37 φορές τα αντισώματα κατά της Όμικρον. Η έρευνα του CDC έδειξε ότι οι ανεμβολίαστοι είναι 20 φορές πιο πιθανό να πεθάνουν και 10 φορές πιο πιθανό να προσβληθούν από τη μετάλλαξη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κορονοϊός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Υγεία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик