Άλλη μια νέα καταγγελία αισχροκέρδειας στην ήδη απλησίαστη Μύκονο

Ο παράδεισος του τζάμπα! Τουρίστρια στην Μύκονο πλήρωσε 600€ για 2 κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα. Από χρυσάφι ήταν; Ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Θα βγάλουν τα σπασμένα 2 ετών.

Άλλη μια νέα καταγγελία αισχροκέρδειας στην ήδη απλησίαστη Μύκονο, από μια Αμερικάνα τουρίστρια που φέρεται να πλήρωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Αλλά έχει και συνέχεια αφού ενώ της επέβαλλαν στο ποσό να δώσει και πουρμπουάρ 80 ευρώ!

Η γυναίκα, πήγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού έχοντας μαζί την κόρη της και  στο τέλος μόλις ήρθε ο λογαριασμός δεν πίστευε αυτό που έβλεπαν τα μάτια της.

Το σύνολο ήταν 520 ευρώ για τα κοκτέιλ και τα καβουροπόδαρα, αλλά το ωραίο το είχαν τελευταίο, αφού της είχαν χρεώσει και φιλοδώρημα 78 ευρώ.

Όταν η γυναίκα τόλμησε να διαμαρτυρηθεί σε χρόνο ντε-τε πλάκωσαν τρεις άνδρες του μαγαζιού και με τον δικό τους “χαριτωμένο ” τρόπο την… ανάγκασαν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Η Αμερικανίδα είναι διατεθειμένη να υποβάλλει μήνυση κατά των υπευθύνων του εστιατορίου για τις απειλές που δέχτηκες από τους εργαζόμενους του κέντρου.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ