Ο Δανός τερματοφύλακας, γιος του Πίτερ Σμάιχελ, θα αφήσει την Λέστερ για τα μάτια της Νις. Τα έχει βρει σε όλα με τους Γάλλους

Ο Κάσπερ Σμάιχελ βαδίζει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο, και στην Λέστερ  κατάφερε να ξεπεράσει τις συμμετοχές του πατέρα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο.
Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει και σε ορισμένες περιπτώσεις το έχουμε δει να συμβαίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ιστορία έγραψε και μάλιστα λαμπρή ο Πέτερ Σμαίχελ, αλλά την δική του όμορφη ιστορία γράφει και ο γιος του Κάσπερ. 

Ο Δανός τερματοφύλακας, γιος του Πίτερ Σμάιχελ, θα αφήσει την Λέστερ για τα μάτια της Νις. Τα έχει βρει σε όλα με τους Γάλλους και θα αποχωρήσει από το Κινγκ Πάουερ, μετά από 11 χρόνια!

Έχοντας όμως κατακτήσει Premier League, FA Cup, Community Shield, και με συμμετοχές στο Champions League και το Europa League, αριθμός που ζαλίζει. 477 εμφανίσεις!

Εάν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην Νις, ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι το 2024! Αλλά οι Πορτογάλοι είναι ανοιχτοί σε μια καλή πρόταση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ