Κόντρα δύο μεγάλων σούπερ σταρ της παγκόσμια σκηνής έχει ξεκινήσει. Μιλάμε για τον Ζλάταν και τον ΛεΜπρον. Αιτία μια παρατήρηση του Ζλάταν που είχε σαν αποδέκτη τον θρύλο των Λέικερς, και αυτός με την σειρά του δεν το άφησε να πέσει κάτω.

Μέχρι πριν δέκα μέρες ήταν το μεγάλο φαβορί η ομάδα του Πιόλι, αλλά τώρα τα πράγματα στράβωσαν απότομα. Ο έμπειρος Ζλάταν βγήκε μπροστά για να ανεβάσει την τσαλακωμένη ψυχολογία των ροοσονέροι, και να βγει άμεσα αντίδραση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Οχι δημοσίως, αφού απέφυγε τις δηλώσεις, αλλά εσωτερικά. Στα αποδυτήρια των ροσονέρι, όπως αποκάλυψε ο Φρανκ Κεσί.

Μια ιδιαίτερη… κόντρα έχει ξεσπάσει στον χώρο του αθλητισμού με πρωταγωνιστές τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο άσος της Μίλαν δήλωσε πως οι αθλητές δε θα πρέπει να σχολιάζουν πολιτικά θέματα, με τον Βασιλιά να σηκώνει το… γάντι και να απαντάει.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς ρωτήθηκε για το ζήτημα, υπογραμμίζοντας πως δε θα το… βουλώσει για τέτοια, ενώ έστειλε και… μήνυμα στον Σουηδό επιθετικό, τονίζοντας πως τα βάλε με λάθος άνθρωπο.

«Δεν συμφωνώ. Στο τέλος της ημέρας δεν θα βγάλω τον σκασμό για πράγματα που είναι λάθος. Μιλάω για τους ανθρώπους μου, μιλάω για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τον ρατσισμό, για να ψηφίζει κάποιος, για όσα γίνονται στην κοινότητα μας. Ήμουν μέρος της, έβλεπα τι συμβαίνει, βλέπω ακόμα τι συμβαίνει, έχω πάνω από 300 παιδιά στο σχολείο μου που περνάνε τα ίδια και χρειάζονται φωνή και εγώ είμαι η φωνή τους.

Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να λέω όσα συμβαίνουν όχι μόνο στην κοινότητα μου, αλλά σε όλο τον κόσμο. Δεν πρόκειται να μείνω στον αθλητισμό. Καταλαβαίνω πόση δύναμη έχει η φωνή μου. Είναι αστείο που το λέει πάντως. Γιατί το 2018, όταν ήταν στην Σουηδία, μιλούσε για τα ίδια πράγματα. Ένιωθε ρατσισμό για το επώνυμο του στο γήπεδο. Σωστά; Ναι. Είμαι ενημερωμένος. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε. Κάνω τα μαθήματα μου».