Αλλαγή πορείας για τον μάγο, διότι τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς.Και πόσο μάλλον να είσαι Βραζιλιάνος.  Ο Ρόνι με τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να έχουν πιάσει πάτο, το γύρισε στο χώρο του τραγουδιού. Αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και το γύρισε στο τραγούδι και μάλιστα στο τραπ. Ξεκίνησε με το πρώτο […]

Αλλαγή πορείας για τον μάγο, διότι τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς.Και πόσο μάλλον να είσαι Βραζιλιάνος.  Ο Ρόνι με τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να έχουν πιάσει πάτο, το γύρισε στο χώρο του τραγουδιού.

Αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και το γύρισε στο τραγούδι και μάλιστα στο τραπ. Ξεκίνησε με το πρώτο όπου πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο με τραπ μουσική και δίπλα του είναι ημίγυμνα κορίτσια. Η νέα επαγγελματική του ζωή, είναι άκρως ενδιαφέρουσα, αφού πήρε μέρος σε ένα βίντεο κλιπ να παίζει πόκερ και να χορεύει με μοντέλα που φορούσαν τα απολύτως απαραίτητα.

Ο Ροναλντίνιο πήρε μέρος στο νέο τραγούδι του ράπερ Tropa do Bruxo και φαίνεται πως ξεπέρασε τη φυλακή στη Παραγουάη και ξεκινάει μια νέα ζωή.

Ο 40χρονος θα κυκλοφορήσει 8 τραγούδια μέσα στη χρονιά.

Αν μπορούσαν να γράψουν όλη την τρελή ζωή του Ρόνι θα χρειάζονταν πολλα βιβλία, και θα έσπαγε τα ταμεία. Πολλές οι όμορφες στιγμές και οι τρελές ιστορίες αλλά μια μοναδική στιγμή μας έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας για τον μεγάλο μάγο της μπάλας.Τον Βραζιλιάνο που πήγε από την Παρί στην Μπαρτσελόνα και έγινε ο “μάγος” της Ευρώπης. Ο “Ρόνι” έκανε όλο τον κόσμο να τον… χαζεύει σε κάθε άγγιγμα που είχε με την μπάλα. Και πολλές φορές έκανε και τους αντιπάλους του να κάνουν το ίδιο. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν