Ο Χαμπίμπ μετά που αποχώρησε από το UFC και με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από άλλους που φεύγουν αλλά ξαναγυρνάνε για αρπαχτές.  Θέλει να κάνει μόνο αυτό που αγαπάει.Αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η ταπεινότητα του. Από τους ειδικούς είναι ο καλύτερος μαχητής πολεμικών τεχνών όλων των εποχών στον κόσμο.  Έχει αρκετές […]

Ο Χαμπίμπ μετά που αποχώρησε από το UFC και με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από άλλους που φεύγουν αλλά ξαναγυρνάνε για αρπαχτές.  Θέλει να κάνει μόνο αυτό που αγαπάει.Αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η ταπεινότητα του.

Από τους ειδικούς είναι ο καλύτερος μαχητής πολεμικών τεχνών όλων των εποχών στον κόσμο. 

Έχει αρκετές διακρίσεις και πρόσφατα πήρε την πιο σημαντική. Αναδείχτηκε κορυφαία αθλητική προσωπικότητα του 2020. Βραβεύτηκε ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος.

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως δεν του αρέσει να έχει να τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω του. εξαιτίας της αναγνωρισημότητάς του τα τελευταία λόγια δέχεται τεράστια πίεση, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Ο Ρώσος παλαιστής αναπολεί τις ημέρες που δεν ήταν τόσο αναγνωρίσιμος, πριν από δέκα χρόνια.

«Όλη αυτή η επιρροή που έχω στον κόσμο με βαραίνει. Το να αποτελώ παράδειγμα για κάποιον, με ενοχλεί αφάνταστα. Θα ήθελα να με βλέπουν ως παράδειγμα αθλητή κι όχι ως πιστού μουσουλμάνου. Είναι πολύ ενοχλητικό. Ούτως ή άλλως στην θρησκεία μας έχουμε κάποιο παράδειγμα που ακολουθούμε όπως ο προφήτης Μωάμεθ.

Η δημόσια ζωή μου προκαλεί στρες. Θέλω ζω σαν συνηθισμένος άνθρωπος. Όπως ήμουν πριν 1ο χρόνια. Ήξερα πως όταν κέρδιζα τίτλους θα συνέβαινε αυτό αλλά είναι τόσο δύσκολο να το διαχειριστώ. Θέλω να επιστρέψω στην κανονικότητα, τότε που ήμουν άγνωστος», δήλωσε ο πρώην πρωταθλητής του UFC.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για UFC

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι