Υποστολή τριών “σημαιών” αναμένεται στο τέλος της σεζόν στη Ρεάλ. Και δεν αποκλείεται σ’ αυτές να προστεθεί άλλη μία. Τρεις εμβληματικές μορφές της -και στο βάθος ίσως και ο Μόντριτς- δεν αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, που λήγουν το καλοκαίρι. Είναι ο Μαρσέλο, ο Ίσκο και ο Μπέιλ, που και οι τρεις μαζί μετρούν […]

Υποστολή τριών “σημαιών” αναμένεται στο τέλος της σεζόν στη Ρεάλ. Και δεν αποκλείεται σ’ αυτές να προστεθεί άλλη μία. Τρεις εμβληματικές μορφές της -και στο βάθος ίσως και ο Μόντριτς- δεν αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, που λήγουν το καλοκαίρι.

Είναι ο Μαρσέλο, ο Ίσκο και ο Μπέιλ, που και οι τρεις μαζί μετρούν πάνω από 1.000 παιχνίδια με τη φανέλα της Μαδριλένικης ομάδας! Με εξαίρεση τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ -που αγωνίζεται στη Ρεάλ από τη σεζόν 2006-7 και βαδίζει πλέον στα 34- δεν είναι ότι τους πήραν τα χρόνια. Ο Μπέιλ είναι 32,5 και ο Ίσκο θα κλείσει τα 30 τον Απρίλιο.

Όμως, απ’ τη μια δεν είναι βέβαια και στην ακμή τους κι απ’ την άλλη, ο ποδοσφαιρικός χρόνος μετράει διαφορετικά. Ο Ουαλός εξτρέμ έχει αγωνιστεί 7 γεμάτα χρόνια στη Ρεάλ -πέρυσι δόθεικε δανεικός στην Τότεναμ, απ’ όπου αποκτήθηκε με ποσό-ρεκόρ, 100.000.000 ευρώ το 2013. Και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κλείνει επίσης μια γεμάτη οκταετία στην ομάδα.

Τίποτε -έστω και τόσο- καλό δεν κρατάει για πάντα…

Διάθεση να φύγουν από τη Μαδρίτη δεν έχουν δείξει από πλευράς τους. Αλλά με δεδομένο ότι ούτε από τη διοίκηση της ομάδας έχει γίνει ως τώρα κρούση για την ανανέωση της παραμονής τους, όλα δείχνουν ότι ο κύκλος τους στη “Βασίλισσα” θα κλείσει το καλοκαίρι…

Και τι κύκλος! Ο Μπέιλ μετράει 106 γκολ σε 254 ματς με τη Ρεάλ. Ο Ίσκο 52 σε 342 παιχνίδια. Και ο Μαρσέλο έχει κι αυτός 38 σε… 532 (!) αγώνες, μέσα σ’ αυτή τη 15ετία. Και οι τρεις έχουν αγαπηθεί πολύ από τους οπαδούς της μαδριλένικης ομάδας. Ο Μαρσέλο υπήρξε σημείο αναφοράς. Ο Ίσκο έχει επίσης δώσει πολλά. Και ο Μπέιλ, στο peak του “τρέλαινε” πολύ συχνά την κερκίδα.

Είπαμε, ωστόσο, ότι τίποτε -έστω και τόσο- καλό δεν κρατά για πάντοτε. Και όπως φαίνεται, η ώρα του αποχωρισμού έχει φτάσει.

Αντίο και για τον Μόντριτς;

Όσο για το πολυ-εργαλείο που λέγεται Λούκα Μόντριτς, η τεράστια εμπειρία, αλλά και ποδοσφαιρική του ιδιοφυία του επιτρέπει να “κρύβει” τα χρόνια του στο γήπεδο, Σύμφωνα με πληροφορίες θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα ως το 2023.
Έκλεισε όμως ήδη τα 36 και μετά από εννιά χρόνια και πάνω από 400 ματς (και 28 γκολ, ως τώρα) με τη φανέλα της “Βασίλισσας” δεν αποκλείεται να αποχαιρετίσει κι εκείνος τον Ιούνιο… Το κενό του θα είναι επίσης δυσαναπλήρωτο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ