Αναφέρθηκε στην αποτυχημένη χρονιά των «μπλαουγκράνα» για το Final Four, το ισπανικό πρωτάθλημα και τη θα φέρει η επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ο Ζοάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην αποτυχημένη χρονιά των «μπλαουγκράνα» για το Final Four, το ισπανικό πρωτάθλημα και τη θα φέρει η επόμενη μέρα στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στο «lesportiudecatalunya»:

«Είναι πάντα ωραίο όταν προκρίνεσαι στο Final Four. Αλλά, είναι απαράδεκτο που ηττηθήκαμε στον ημιτελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο Βελιγράδι. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Μίροτιτς, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν

Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι, γιατί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Πήγαμε στο Final Four και κατακτήσαμε την τρίτη θέση, νικώντας τον Ολυμπιακό και τώρα θα δούμε πως θα κυλήσουν τα playoffs του πρωταθλήματος».

Για τη μείωση του μπάτζετ : 

«Θέλω να δω πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν, προτού πάρουμε τις αποφάσεις μας. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα τώρα και θα κάνουμε αργότερα τις αξιολογήσεις μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ