Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στο do or die παιχνίδι με την Μπενφίκα μεσοβδόμαδα για το Champions League. Συνεχίζει μάλιστα να βγάζει παθογένειες στο παιχνίδι της και μπορεί να μην έχει δεχτεί γκολ στα δύο ματς που κάθεται ο Τσάβι στον πάγκο. Ωστόσο τόσο η Εσπανιόλ (1-0) όσο και η Μπενφίκα ήταν εντυπωσιακά άστοχες. Από […]

Η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε στο do or die παιχνίδι με την Μπενφίκα μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Συνεχίζει μάλιστα να βγάζει παθογένειες στο παιχνίδι της και μπορεί να μην έχει δεχτεί γκολ στα δύο ματς που κάθεται ο Τσάβι στον πάγκο. Ωστόσο τόσο η Εσπανιόλ (1-0) όσο και η Μπενφίκα ήταν εντυπωσιακά άστοχες.

Από την άλλη πλευρά καλή η Βιγιαρεάλ στους δύο προηγούμενους αγώνες της. Με τη Θέλτα (1-1) στο Βίγο και απέναντι στη Γιουνάιτεντ εντός για το Champions League (2-0).

Τα αποτελέσματα δεν λένε όλη την αλήθεια, αφού κατέγραψε φιλότιμη προσπάθεια. Ωστόσο την πρόδωσε ο Ρούλι και η άμυνά της.

 Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί η αύρα του Καταλανού θρύλου και η σούπερ παράδοση στο Θεράμικα.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελονα 1 – 3

Με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα, η Μπαρτσελόνα του Τσάβι κατάφερε να πάρει το τρίποντο από την πολύ δύσκολη έδρα της της Βιγιαρεάλ (3-1).

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πλησίασε στο -3 από την πρώτη τετράδα.

Σημάδια βελτίωσης, που αναμένουμε να συνεχιστούν, μόλις επιστρέψουν ορισμένοι απο τους μεγάλους απόντες της.

0 – 1 στο 50‘: Ο Frenkie de Jong ήταν στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

1 – 1 στο 76′: Εξαιρετική ενέργεια του Arnaut Danjuma που έβγαλε μόνο του τον Σάμουελ Chukwueze στο όριο της περιοχής. Αυτός είδε τον τερματοφύλακα εκτός εστίας και με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

1 – 2 στο 88‘: Ο Memphis Depay κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον τερματοφύλακα, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην φιλοξενούμενη.

1 – 3 στο 94‘: Ο Philippe Coutinho βρέθηκε σε απόσταση βολής με τον  Geronimo Rulli και με εξαιρετική προσποίηση τον κέρδισε για το τελικό 1-3.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ