Οι Σαουδάραβες «χρυσώνουν» τον Ισπανό, τι είπε ο Τσάβι.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Μπουσκέτς με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αρκετές ομάδες εξετάζουν ήδη την περίπτωσή του.

Ανάμεσά τους είναι και η Αλ Νασρ, από τη Σαουδική Αραβία.

Οι Σαουδάραβες προσπαθούν να κλείσουν τον Κριστάνο Ρονάλντο, αλλά δεν μένουν εκεί. Στο στόχαστρό τους βρίσκεται και ο Ισπανός μέσος, ο οποίος πάντως δεν φαίνεται ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική να αφήσει την Ευρώπη.

Η Αλ Νασρ, από την πλευρά της, ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση για ηγεμονικό συμβόλαιο, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Ριάντ.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να του δώσουν είναι πολλά περισσότερα εν συγκρίσει με εκείνα που του δίνουν οι «μπλαουγκράνα».

Ο Τσάβι, κληθείς να σχολιάσει το θέμα, αρκέστηκε να τονίσει: «Ο Μπουσκέτς θα μείνει μαζί μας μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, τον Ιούνιο.

Τότε, θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει ο ίδιος. Εάν τα πράγματα πάνε πολύ καλά, θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να συνεχίσει.

Πιστεύω πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα είναι ήσυχη για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω αυτήν τη στιγμή στη διάθεσή μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ