Ο 35άχρονος αμυντικός έχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα δεν βγαίνει οικονομικά και προσπαθεί να βρει λύσεις, ώστε να προχωρήσει το σχεδιασμό της χωρίς προβλήματα.

Μεταγραφικό πλάνο υπάρχει, λεφτά όχι. Οι Καταλανοί επιχειρούν με κάθε τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά κάποιες φορές υπολογίζουν χωρίς τον… ξενοδόχο.

Στην προκειμένη ο λόγος γίνεται για τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος κοστίζει πολλά, ενώ η πορεία του είναι καθοδική τα τελευταία χρόνια.

Οι «μπλαουγκράνα» πολύ θα ήθελαν να ξεφορτωθούν το παχυλό συμβόλαιό του. Από τη στιγμή που δεν μπορούν, επιχείρησαν να το μειώσουν.

Έπεσαν, όμως, σε τοίχο. Ο 35άχρονος αμυντικός έχει για άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές απολαβές του.

Παρά την πρόταση που του έγινε, ώστε να διευκολυνθεί ο σύλλογος, εκείνος αξιώνει ολόκληρο το ποσό.

Μιλάμε για 100 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια! Ο Ισπανός αρνείται να αντιληφθεί τις οικονομικές δυσκολίες της Μπαρτσελόνα και ζητάει ολόκληρο το ποσό που έχει συμφωνηθεί.

Όλα αυτά ενώ ο Τσάβι δείχνει να θέλει να «φρεσκάρει» την αμυντική γραμμή της ομάδας και δεν αποκλείεται η επόμενη σεζόν να τον βρει στον πάγκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ