Εκείνος, όμως, της έριξε άκυρο.

Η Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ χώρισαν ύστερα από έντεκα χρόνια γάμου κι έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, μετά την εξωσυζυγική σχέση του δεύτερου.

Ο 9χρονος Μίλαν και η 6άχρονη Σάσα βρίσκονται πλέον στο προσκήνιο για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, αναφορικά με το ποιος από τους δύο γονείς θα αναλάβει την κηδεμονία τους.

Η Λατίνα τραγουδίστρια, μάλιστα, έκανε αστρονομική οικονομικά πρόταση στον πρώην σύζυγό της, ώστε να αναλάβει την πλήρη κηδεμονία και την ανατροφή τους, αλλά εκείνος την αρνήθηκε.

Επιθυμία της 40χρονης είναι να μετακομίσουν μόνιμα στο Μαϊάμι. Ο 35άχρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να τα παίρνει και κάποιες ημέρες το καλοκαίρι.

Για να έχει μεγαλύτερη άνεση, μάλιστα, του πρόσφερε το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων, ώστε να καλύψει το χρέος που έχει από νομικά ζητήματα στην Ισπανία, μαζί με την κάλυψη των εξόδων του για πέντε αεροπορικές πτήσεις ετησίως από και προς τις ΗΠΑ.

Ο Ισπανός, όμως, αρνήθηκε. Έδωσε, επίσης, εντολή στους δικηγόρους του να βρουν άλλη λύση, καθώς δεν θέλει να περνάει τόσο πολύ καιρό το χρόνο μακριά από τα παιδιά τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ