Τίτλους τέλους σε μια γεμάτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα έριξε ο Εζέκιελ Γκαράι. Στα 35 του χρόνια, έπειτα από τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών.Που αντιμετώπιζε την τελευταία τριετία. Ο πρώην αμυντικός της Βαλένθια, με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Ζενίτ και μια σούπερ πορεία στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική Αργεντινής. Είχε διαγνωστεί με την […]

Τίτλους τέλους σε μια γεμάτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα έριξε ο Εζέκιελ Γκαράι. Στα 35 του χρόνια, έπειτα από τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών.Που αντιμετώπιζε την τελευταία τριετία.

Ο πρώην αμυντικός της Βαλένθια, με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Ζενίτ και μια σούπερ πορεία στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική Αργεντινής. Είχε διαγνωστεί με την πάθηση “coxastrosis” (αρθρίτιδα στο ισχίο). Και όπως εκμυστηρεύτηκε στην προσωπική του ανακοίνωση, ταλαιπωρούνταν από έντονους πόνους. Και συχνά δεν μπορούσε καν να περπατήσει.

Κάπως έτσι, κι έχοντας να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Φλεβάρη του 2020, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, καθώς όπως δήλωσε «αν είχα δεχτεί την οποιαδήποτε προσφορά, θα ένιωθα ότι εξαπατώ αυτόν τον σύλλογο, τους οπαδούς και τον εαυτό μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βαλένθια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ