Το εύστοχο πέναλτι του Μελέρο έκρινε τον νικητή στη Βαλένθια.

Στο «Ciutat De Valencia» τέθηκαν αντιμέτωπες η Λεβάντε με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1.

Οι παίκτες του Αλέσιο Λίσκι έκαναν την έκπληξη και… ξεκόλλησαν από τον πάτο της κατάταξης.

Είναι πλέον στο +1 από την Αλαβές, που έχει αγώνα λιγότερο, κι ελπίζουν για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι Βάσκοι έμειναν στην έκτη θέση με 56 βαθμούς, στο -2 από την Μπέτις. Η Βιγιαρεάλ τους ακολουθεί με 52 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ. Στο δεύτερο οι «νυχτερίδες» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χόρχε Μιραμόν στο 53’, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία.

Ο Νταβίντ Σίλβα ισοφάρισε στο 66’ με κεφαλιά, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν στο 90’ το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκονσάλο Μελέρο, ο οποίος σκόραρε στη δεξιά πλευρά της εστίας, πίσω από το τεντωμένο χέρι του Άλεξ Ρεμίρο.

Λεβάντε: Κάρδενας, Σον, Βέζο, Ντουάρτε (76′ Ποστίγκο), Πιέρ, Μιραμόν, Καμπάνια (62′ Μελέρο), Πεπέλου, Ραντόγια (76′ Μαρτί), Μοράλες (90+3′ Μάλσα), Γκόμες (62′ Μπαρντί).
Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ, Ζουμπελδία, Λε Νορμάν, Ρίκο, Μερίνο (90+1′ Ιγιαραμέντι), Ζουμπιμέντι, Αλκάνταρα, Σίλβα, Σόρλοτ, Ίζακ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ