Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τα πλάνα της για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «Μπλαουγκράνα» βρίσκεται ένας παίκτης της Γουλβς. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Νέβες. Ο διεθνής αμυντικός μέσος πραγματοποίησε φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «λύκων». Με τα γκολ του και τις ασίστ του βοήθησε την ομάδα του να εξασφαλίζει τη θέση της στην δεκάδα της Premier League.

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του διεθνούς Πορτογάλου αμυντικού χαφ. Η Γουλβς από τη μεριά της, έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, απαιτώντας τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό το ποσό φαίνεται πως είναι δύσκολα να ανταπεξέλθουν οι Καταλανοί. Ωστόσο, η ομάδα του Τσάβι φαίνεται πως έχει έναν άσσο στο μανίκι του. Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προσφέρει τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό προπονητή.

Ο λόγος για τους Ρίκι Πουτς, Όσκαρ Μιγκέθα και Νίκο Γκονζάλες. Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα προσφερθούν από τη Μπαρτσελόνα ως ανταλλάγματα για να εξασφαλιστεί το «ναι» της Γουλβς για τον Νέβες. Μένει να φανεί εάν η διοίκηση των «Λύκων» θα συμφωνήσει με την πρόταση των Καταλανών και θα πουλήσει τον ποιοτικότερό της ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το προσεχές διάστημα και αναμένονται εξελίξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ