Σε εμπόλεμη κατάσταση είναι πλέον Μπαρτσελόνα και Κίκε Σετιέν, αφού θα βρεθούν αντίπαλοι στις δικαστικές αίθουσες. Ζητάει την αποζημίωση του, αλλά και όλου του προπονητικού τιμ, και από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα δηλώνει ότι τους έχει εξοφλήσει όλους. Για την ιστορία το ποτήρι έσπασε μετά την ντροπιαστική ήττα  8-2 και τον αποκλεισμό από την […]

Σε εμπόλεμη κατάσταση είναι πλέον Μπαρτσελόνα και Κίκε Σετιέν, αφού θα βρεθούν αντίπαλοι στις δικαστικές αίθουσες. Ζητάει την αποζημίωση του, αλλά και όλου του προπονητικού τιμ, και από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα δηλώνει ότι τους έχει εξοφλήσει όλους.

Για την ιστορία το ποτήρι έσπασε μετά την ντροπιαστική ήττα  8-2 και τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου. Αμέσως μετά οι Μπλαουγκράνα με συνοπτικές διαδικασίες τον είχε στείλει στο σπίτι του και είχε προσλάβει στο καπάκι τον Κούμαν.

Σύμφωνα με τον Σετιέν, η ομάδα της Βαρκελώνης δεν του έχει καταβάλλει ακόμη την αποζημίωση, αλλά ούτε εκείνες των βοηθών του. Κάτι που η πλευρά της Μπαρτσελόνα το διαψεύδει κατηγορηματικά, λέγοντας πως έχουν ξοφλήσει τους μισθούς όλων.

Έτσι ο Σετιέν αποφάσισε να κάνει μήνυση στον σύλλογο, με τις δύο πλευρές να λύνουν πλέον τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα βάση συμβολαίου, αφού μόλις χθες ενημερώθηκε επίσημα για την απόλυση του από το κλαμπ. Είπε χαρακτηριστικά: 

“Ο συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας αποκαλύπτει την ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης να μην συμμορφωθεί με τους όρους πρόσληψης που υπεγράφησαν στις 14/1/2020” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Ισπανού κόουτς.

Συνεχίζει λέγοντας ότι είναι γνωστό σε όλους ότι αποτελεί παρελθόν από τις 17 Αυγούστου. “Ωστόσο, μόλις χθες έλαβα την επίσημη ενημέρωση για την απόλυσή μου” σημειώνεται στην ανακοίνωσή του. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με το υπόλοιπο προπονητικό stuff γύρω από τον Σετιέν, που αποτελεί παρελθόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι