Η Ρεάλ υποδέχθηκε την Κάντιθ θέλοντας ακόμη μία νίκη στο μπλοκάκι της στην La Liga. Προκαλεί τρόμο με την πορεία της η Ρεάλ Μαδρίτης, που προέρχονταν από δέκα σερί ήττες σε LaLiga και UCL, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) στο ντέρμπι με την Ατλέτικο. Ο κορωνοϊός τη «χτύπησε» και σε καραντίνα μπήκαν οι Ασένθιο Ροντρίγκο, […]

Η Ρεάλ υποδέχθηκε την Κάντιθ θέλοντας ακόμη μία νίκη στο μπλοκάκι της στην La Liga.

Προκαλεί τρόμο με την πορεία της η Ρεάλ Μαδρίτης, που προέρχονταν από δέκα σερί ήττες σε LaLiga και UCL, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Ο κορωνοϊός τη «χτύπησε» και σε καραντίνα μπήκαν οι Ασένθιο Ροντρίγκο, Μπέιλ, Λουνίν και Μαρσέλο , καθώς και ο Μόντριτς, που εμφάνισε συμπτώματα αν και το τεστ ήταν αρνητικό. Οπότε δεν τους είδαμε στο αποψινό παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Θεμπάγιος  ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθησαν και 5 παίκτες της δεύτερης ομάδας, ανάμεσα στους οποίους και το αστέρι της, Πέτερ.

Φέτος, η ομάδα της Ανδαλουσίας παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και παραμένει προτελευταία, παρ’ ότι στάθηκε όρθια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αποσπώντας ισοπαλία 0-0 από την πρωτοπόρο της La Liga, η οποία βλέπει πλέον την δεύτερη Σεβίλλη στο -6. Οι Σεβιλιάνοι, μάλιστα, έχουν ματς λιγότερο, το εξ’ αναβολής με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (21/12, 22:30).

Ο Μεντί έχασε σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 17′, ενώ στο 22′ ο Λεντέσμα έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Βαλβέρδε, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς άλλη μεγάλη φάση.

Ο Αζάρ απείλησε στο 55′ για τους Μαδριλένους, αλλά ο Λεντέσμα είπε ξανά όχι, όπως έκανε και 4 λεπτά αργότερα στην ευκαιρία του Βινίσιους.

Η μοναδική φορά που έφτασε κοντά στο γκολ η Κάντιθ ήταν στο 74′, με σουτ του Νεγρέδο να περνάει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Κουρτουά, ενώ ο Λεντέσμα έσωσε ξανά την ομάδα του στις καθυστερήσεις μπλοκάροντας την κεφαλιά του Μπενζεμά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ