Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει σχέδια για το άμεσο μέλλον! Δύο παίκτες της Μαν.Σίτι βρίσκονται στα ραντάρ της με το σενάριο απόκτησή τους να είναι λίγο... τραβηγμένο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει σχέδια για το άμεσο μέλλον! Δύο παίκτες της Μαν.Σίτι βρίσκονται στα ραντάρ της με το σενάριο απόκτησή τους να είναι λίγο… τραβηγμένο.

Το φλερτ των Μαδριλένων με τους Χάαλαντ και Κανσέλο είναι διαχρονικό. Στην “Βασίλισσα” γλυκοκοίταζαν από καιρό τις περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών που κατέληξαν στην Μαν.Σίτι.

Όπως αποκαλύπτει ωστόσο τώρα η “AS” η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πρόκειται να κινηθεί ενεργά για την απόκτησή τους. Όχι από το προσεχές καλοκαίρι αλλά από το 2024. Τι και αν έχει κατακτήσει τα πάντα η Ρεάλ, θέλει ακόμα περισσότερα και με αυτούς τους δύο παίκτες μπορεί να απογειωθεί.

Οι πιθανότητες πάντως αυτή την περίοδο δεν μοιάζουν πολλές αφού οι αμφότεροι οι παίκτες νιώθουν ευτυχισμένοι στην Σίτι και έχουν συμβόλαιο. Για τον Ζοάο Κανσέλο η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να δώσει περί τα 50 εκατ. για την απόκτησή του μιας και το συμβόλαιό του λήγει το 2027.

Για τον Χάαλαντ η Ρεάλ έχει προσπαθήσει και άλλη φορά. Με δεδομένο πως ο Μπενζεμά θα αποσυρθεί από το προσκήνιο σε λίγα χρόνια, οι Ισπανοί θα κάνουν το παν να αποκτήσουν τον Νορβηγό καταβάλλοντας τη ρήτρα 180 εκατομμύρια ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ