Σπουδαίο βαθμό πήραν οι Καταλανοί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ανακόπτοντας το σερί της «βασίλισσας».

«Στραβοπάτησε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga, υποδεχόμενη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Χιρόνα.

Η «βασίλισσα» δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια απέναντι στους Καταλανούς, παρότι προηγήθηκε στο 70’ με τον Βινίσιους Ζούνιορ.

Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρίστιαν Στουάνι και πήραν πολύτιμο βαθμό, στη μάχη που δίνουν για σωτηρία.

Την εσχάτη των ποινών χρεώθηκε ο Ασένσιο, για χέρι μες στην περιοχή.

Ισοβαθμούν πλέον με τη Σεβίλλη, τη Χετάφε που έχει ματς λιγότερο και την Κάντιθ, στην 16η θέση.

Οι παίκτες του Κάρλος Αντσελότι παρέμειναν μεν στην κορυφή της κατάταξης, αλλά είδαν τη δεύτερη Μπαρτσελόνα να μειώνει την απόστασή τους στον έναν βαθμό.

Δεν τους έφθανε η απώλεια βαθμών, είδαν και τον Τόνι Κρόος να αποβάλλεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που πήρε για τις έντονες διαμαρτυρίες του έπειτα από γκολ που ακύρωσε ο διαιτητής, μετά την εξέταση του VAR, για επιθετικό φάουλ του Ροντρίγκο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Ντάνι Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί (87’ Έντερ Μιλιτάο), Μόντριτς, Καμαβινγκά (61’ Ασένσιο), Κρόος, Βαλβέρδε (87’ Μαριάνο Ντίαθ), Ροντρίγκο, Βινίσιους Ζούνιορ.

Χιρόνα (Μίτσελ): Γκατσανίγκα, Αρνάου, Μπουένο, Νταβίντ Λόπεθ, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ (63’ λ. τρ. Χαβιέρ Ερνάντεθ), Ρομέου, Κόουτο (59’ Ρικέλμε), Ερέρα (76’ Ρεϊνιέρ), Αλέις Γκαρθία, Βαλερί (76’ Τόνι Βίγια), Καστεγιάνος (76’ Στουάνι).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ