Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε το σερί νικών της που έφτασε τις 5 συνεχόμενες μετά το 2-0 στο Αλφρέντο ντι Στέφανο Στάντιουμ επί της Γρανάδα που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει σημάδια ανοδικής αγωνιστικής κατάστασης, αλλά το κυριότερο σταθερότητας, […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισε το σερί νικών της που έφτασε τις 5 συνεχόμενες μετά το 2-0 στο Αλφρέντο ντι Στέφανο Στάντιουμ επί της Γρανάδα που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δείχνει σημάδια ανοδικής αγωνιστικής κατάστασης, αλλά το κυριότερο σταθερότητας, αφού στο πρόσφατο παρελθόν πλήρωσε ακριβά γκέλες με μικρομεσαίες ομάδες και τώρα τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Και έχει αρχίσει να το κάνει με το σερί νικών που χτίζει. Νίκη Νο 5 και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στην Βασίλισσα.

Αλλά η Ρεάλ έχασε και τον Ροντρίγκο, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο διασκελισμό και αποχώρησε με φορείο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Παρ’ ότι ζορίστηκε για ένα ημίχρονο, η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε την μαχητική Γρανάδα  και έφτασε τις πέντε σερί νίκες στη La Liga για να πιάσει ξανά την Ατλέτικο στην κορυφή, με οδηγό τον καλύτερο Μάρκο Ασένσιο της φετινής σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν αλλά υπήρχε διαφορά ποιότητας και μαζί με τον Ασένσιο ο Καρίμ, που είναι πιο καυτός από ποτέ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "F Emirates ELY BETTER 15"

Η Ρεάλ προειδοποίησε τη Γρανάδα, αλλά αυτή δεν άκουσε το… καμπανάκι! Αρχικά, οι Μαδριλένοι στο 55′ είχαν τετραπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ χωρίς να το καταφέρουν. Αφού στο 55΄ οι παίκτες της Ρεάλ δεν μετουσίωσαν σε γκολ ούτε μέια από τις τέσσερις τελικές τους, ήρθε δύο λεπτά μετά ο Κασεμίρο να σκοράρει.

Η Ρεάλ έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Στο τελευταίο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Μπενζεμά στην αντεπίθεση νίκησε τον Σίλβα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν