Άσχημα τα νέα για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Ο Σέρχιο Αγκουέρο αφήνει για πάντα το ποδόσφαιρο λόγω θέματος στην καρδιά του. Το χθεσινοβραδινό συμβάν προκάλεσε ανησυχίες για τον Αργεντίνο. Ο οποίος σήμερα πέρασε από “κόσκινο” μέσω εξετάσεων που του εγιναν στο νοσοκομείο. Όπου και διαπιστώθηκε το θέμα της αρρυθμίας που έχει. Ένα ζήτημα που […]

Άσχημα τα νέα για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Ο Σέρχιο Αγκουέρο αφήνει για πάντα το ποδόσφαιρο λόγω θέματος στην καρδιά του.

Το χθεσινοβραδινό συμβάν προκάλεσε ανησυχίες για τον Αργεντίνο. Ο οποίος σήμερα πέρασε από “κόσκινο” μέσω εξετάσεων που του εγιναν στο νοσοκομείο.

Όπου και διαπιστώθηκε το θέμα της αρρυθμίας που έχει.

Ένα ζήτημα που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι αρκετό για να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Το ιστορικό

Σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης διακομίσθηκε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος αισθάνθηκε δυσφορία. Και έγινε αλλαγή στο πρώτο μέρος του Μπαρτσελόνα – Αλαβές.

Καθώς ο Σέρχιο Αγκουέρο αισθάνθηκε αδιαθεσία στο 39′ της εντός έδρας αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, έγινε αλλαγή στο 41′ και αποχώρησε από το Καμπ Νου με ασθενοφόρο!

Ο Αργεντινός επιθετικός δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Ωστόσο βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με τις δικές του δυνάμεις.

Στη συνέχεια εξετάστηκε από τους γιατρούς. Οι οποίοι θεώρησαν ότι ήταν σοφό να διακομισθεί σε νοσοκομείο ώστε να γίνει εκεί ένας πιο ενδελεχής έλεγχος της κατάστασής του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик