Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα και πλέον είναι ανεπιθύμητος στο «Καμπ Νου»

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει γίνει πρωταγωνιστής των τελευταίων εξελίξεων στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έγινε σίριαλ με το αν θα ανανεώσει η αν θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εντός της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δε συνέβη ούτε το ένα ούτε το άλλο. Ο Γάλλος επιθετικός έμεινε στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Το 2017 οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν πάνω από 100 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν.

Μετά τη φυγή του Νειμάρ, ήθελαν τον Γάλλο ως αντικαταστάτη του. Ωστόσο, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα λόγω τόσο των τραυματισμών όσο και του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του.

Μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τους Καταλανούς, η διοίκηση είχε αποφασίσει να τον αφήσει εκτός πλάνων. Ωστόσο, ο Τσάβι πίεσε διότι τον  χρειάζεται και αποφάσισε να συνεχίσει να βρίσκεται εντός των αποστολών της ομάδας.

Με τη αυτή του τη συμπεριφορά ο 24χρονος επιθετικός έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων των «μπλαουγκράνα». Στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην παρουσίαση των παικτών οι φίλαθλοι των αποδοκίμασαν. Έδειξαν με αυτό τον τρόπο ότι είναι ανεπιθύμητος στο «Καμπ Νου». Ο Ντεμπελέ έδειξε να μην πτοείται. Μάλλον περίμενε μια τέτοια κίνηση από τους οπαδούς. Το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελάσει κατά τη διάρκεια των αποδοκιμασιών.

Πάντως, οι φίλαθλοι θα τον βλέπουν μέχρι το καλοκαίρι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Να σημειώσουμε εδώ ότι στην πολύ σπουδαία νίκη των γηπεδούχων κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» με 4-2, ο Ισπανός προπονητής δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ