Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις των Pandora Papers σχετικά με τα ονόματα που εμπλέκονται σε σκάνδαλα υπεράκτιων εταιρείων. Η λίστα των δημοσιογράφων, μετά από έρευνα, αφορά σε πολιτικά πρόσωπα, όπως Πούτιν, Μπλερ κ.α. Καθώς και σε σελέμπριτιζ και σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής. Φυσικά από ένα τέτοιο σκάνδαλο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και […]

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις των Pandora Papers σχετικά με τα ονόματα που εμπλέκονται σε σκάνδαλα υπεράκτιων εταιρείων.

Η λίστα των δημοσιογράφων, μετά από έρευνα, αφορά σε πολιτικά πρόσωπα, όπως Πούτιν, Μπλερ κ.α.

Καθώς και σε σελέμπριτιζ και σταρ του κινηματογράφου και της μουσικής.

Φυσικά από ένα τέτοιο σκάνδαλο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. τις αποκαλύψεις δεν λείπουν και πρόσωπα του ποδοσφαίρου. Ανάμεσα τους οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κάρλο Αντσελότι, και οι παίκτες Άνχελ Ντι Μαρία και Χαβιέρ Μασεράνο.

Οι αποκαλέψεις, δε, οι οποίες προέκυψαν προκαλούν αίσθηση και απορία. Καθώς ορισμένοι από αυτούς δεν μας είχαν δώσει …δικαιώματα.

Χαρκτηριστική περίπτωση εκείνη του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο οποίος φέρεται να απέκρυψε ποσό 500 χιλ. ευρώ σε offshore στην Ανδόρρα. Κατά την περίοδο 2007-12. Όταν και εργάζονταν ως προπονητής της ομάδας Β και αργότερα ως πρώτος.

Παράλληλα ο Πεπ φορολογούνταν μόλις με 10% επί των χρημάτων του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ