Ο Ζοάο Φέλιξ δεν "κόλλησε" ποτέ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου προσπαθούσαν να βρουν τα αίτια αυτής της αποτυχημένης μεταγραφής.

Ο Ζοάο Φέλιξ δεν “κόλλησε” ποτέ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου προσπαθούσαν να βρουν τα αίτια αυτής της αποτυχημένης μεταγραφής.

Το ταλέντο του Πορτογάλου είναι αδιαμφισβήτητο όμως στην Μαδρίτη θα μπορούσε να χαθεί… Έτσι κυνήγησε όσο μπορούσε την αποχώρησή του και το πρώτο βήμα έγινε με την Τσέλσι να τον παίρνει ως δανεικό.

Ο Φέλιξ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην “AS” και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από το κοινό! Για την πορεία του στην Ατλέτικο αλλά και τον Τσόλο Σιμεόνε!

«Δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στο αγωνιστικό στιλ της Ατλέτικο και για αυτό επέλεξα να φύγω», τόνισε σχετικά ο διεθνής επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Πάλεψα, αλλά δεν κατάφερα να ενταχθώ στο αγωνιστικό σύστημα του κόουτς. Η αποχώρηση μου πιστεύω πως ήταν καλό τόσο για μένα, αλλά και για την ομάδα. Ο Σιμεόνε είναι ένας καλός προπονητής και το αποδεικνύουν όλα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως το σύστημα του δεν είναι εύκολο για όλους τους παίκτες».

Ο Φέλιξ τώρα είναι χαρούμενος που ανήκει σε μια ομάδα όπως η Τσέλσι: «Αισθάνομαι πολύ καλά στην Τσέλσι, μου αρέσει ο σύλλογος. Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία, οπότε αν θέλουν να με κρατήσουν θα πρέπει να τα βρουν με την Ατλέτικο. Η Τσέλσι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, είναι μια πλούσια ομάδα και αυτό το καταλαβαίνεις από τις πρώτες ημέρες. Ήταν πολύ εύκολο για εμένα να προσαρμοστώ στην ομάδα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι