Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον να υπολογίζει σε δύο «κανόνια» όσον αφορά το σκοράρισμα. Στον διαχρονικό Καρίμ Μπενζεμά και στον πυραυλοκίνητο Βινίσιους Τζούνιορ. Οι δυο τους δεν σταματούν να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν είναι τυχαίο πως μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερς της La Liga. Ο Γάλλος επιθετικός […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον να υπολογίζει σε δύο «κανόνια» όσον αφορά το σκοράρισμα. Στον διαχρονικό Καρίμ Μπενζεμά και στον πυραυλοκίνητο Βινίσιους Τζούνιορ. Οι δυο τους δεν σταματούν να βρίσκουν τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν είναι τυχαίο πως μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερς της La Liga. Ο Γάλλος επιθετικός μετράει δέκα τέρματα και φιγουράρει στη πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Ο Βινίσιους τον ακολουθεί κατά πόδας έχοντας οκτώ γκολ σε 13 αγώνες.

Αν συνεχίσει έτσι μπορεί κάλλιστα να θέσει γερά υποψηφιότητα για το βραβείο Pichichi. Όσο οι Γκάρεθ Μπέιλ και Εντέν Αζάρ αδυνατούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο ο Βραζιλιάνος θα έχει φανέλα βασικού. Και με τη φόρμα που βρίσκεται είναι βέβαιο πως ο Κάρλο Αντσελότι θα δυσκολευτεί να τον αφήσει στον πάγκο. Και στο τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ ο 21χρονος έδειξε διάθεση να ξεχωρίσει και τα κατάφερε. Πέτυχε ένα τέρμα και κέρδισε την αποβολή του παίκτη της Γρανάδα. Ουσιαστικά ήταν αυτός που τελείωσε το ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ