Ο Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου έφυγε, και ανέλαβε προσωρινή διοίκηση και εντός Δεκεμβρίου θα έχουμε νέο πρόεδρο. Το μεγάλο φαβορί είναι ο Βίκτορ Φοντ, που έχει μεγάλα σχέδια, με αντίπαλο τον Λαπόρτα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του νίκησε για όλους και για όλα. Από Γκριενζμάν μέχρι και Μέσι! Η Μπαρτσελόνα μετά την παραίτηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει αλλάξει σελίδα και αισιοδοξεί […]

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου έφυγε, και ανέλαβε προσωρινή διοίκηση και εντός Δεκεμβρίου θα έχουμε νέο πρόεδρο. Το μεγάλο φαβορί είναι ο Βίκτορ Φοντ, που έχει μεγάλα σχέδια, με αντίπαλο τον Λαπόρτα. Σε πρόσφατη συνέντευξη του νίκησε για όλους και για όλα. Από Γκριενζμάν μέχρι και Μέσι!

Η Μπαρτσελόνα μετά την παραίτηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει αλλάξει σελίδα και αισιοδοξεί για καλύτερες ημέρες.

Ο Βίκτορ Φοντ, αυτή τη στιγμή αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να ανακηρυχθεί νικητής στις εκλογές της Μπαρτσελόνα και να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Η κόντρα του με τον Μπαρτομέου ήταν μεγάλη, καθώς ο Φοντ είχε ασκήσει σκληρή κριτική σε Μπαρτομέου και Ροσέλ, για τις φορολογικές παραβάσεις που οδήγησαν σε διώξεις εναντίον τους για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Το όνομά του είχε γραφτεί στον καταλανικό Τύπο ως υποψήφιος πρόεδρος το 2015, όμως ο ίδιος δε συμμετείχε στις εκλογές που κέρδισε τελικά ο νυν κάτοχος του αξιώματος Μπαρτομέου, καθώς «το πρότζεκτ του δεν ήταν έτοιμο». Αυτή τη φορά, όμως φαίνεται πως έχει όλα τα φόντα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Μάλιστα, όπως φαίνεται σε περίπτωση εκλογής του, ο Φοντ θέλει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Ας δούμε μερικές από της χαρακτηριστικές δηλώσεις του

 Αντουάν Γκριεζμάν:

«Είναι εξαιρετικός παίκτης και διαθέτει εκπληκτικό ταλέντο. Όμως είναι μία μεταγραφή που δεν θα έπρεπε να έχουμε κάνει, λόγω της θέσης στην οποία αγωνίζεται. Η προσαρμογή του είναι πολύ περίπλοκη επειδή παίζει τον ίδιο ρόλο με τον Μέσι και  αποκτήθηκε έναντι περίπου 120 εκατομμυρίων ευρώ.»

Νειμάρ:

«Ο Νεϊμάρ δεν βρίσκεται στα πλάνα μου»!

Λιονέλ Μέσι: 

«Όταν έχεις την τύχη σαν σύλλογος, να διαθέτεις τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, πρέπει να κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις αυτό το ταλέντο. Εάν ο Μέσι πάει σε ανταγωνιστή μας, δεν θα βρούμε εναλλακτική λύση, πολύ απλά διότι δεν… υπάρχει εναλλακτική λύση για τη Μέσι. Γι’ αυτό και η βραχυπρόθεσμη παραμονή του είναι κρίσιμη. Αλλά για εμάς, η σχέση μεταξύ του Μέσι και της «Μπάρτσα», είναι μια στρατηγική σχέση και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε τις σωστές προϋποθέσεις, για να παίξει ο Μέσι ρόλο στον σύλλογο, ακόμα και μετά το τέλος της καριέρας του. Θα μπορούσε να συνεισφέρει πολλές ιδέες».

«Όλοι οι σύλλογοι βρίσκονται σε οικονομική κρίση (λόγω της πανδημίας) και όλοι πρέπει να προσαρμόσουν τις προσδοκίες τους.
Το καλό με τον Μέσι είναι ότι αγαπάει τον σύλλογο όπως όλοι μας και είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να πάρει μια μακροπρόθεσμη προοπτική και να συνεισφέρει, ώστε ο σύλλογος να μπορεί να διαχειριστεί τη σημερινή κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν έχεις κάποιον σαν τον Μέσι που αγαπάει τον σύλλογο και ο σύλλογος θέλει να διατηρήσει για πολλά χρόνια, έχεις το πλαίσιο να αναδημιουργήσεις και να χτίσεις μια νικήτρια ομάδα».

Τσάβι: 

«Αποφασίσαμε πριν από μερικά χρόνια ότι το καλύτερο άτομο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να χτίσουμε την ομάδα μας είναι ο Τσάβι»

«Ο Μέσι πρέπει να είναι πειστεί ότι έχουμε ένα ανταγωνιστικό και κερδοφόρο πρότζεκτ και ο Τσάβι μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε εμάς. Η αξιοπιστία του Τσάβι και οι γνώσεις του για το ποδόσφαιρο είναι οι κατάλληλες για να πείσουν κάποιον σαν τον Μέσι. Είναι φίλοι, γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και αυτό θα είναι το κλειδί».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι τα σχέδιά του να επιβλέπει την πρόοδο του συλλόγου δεν σημαίνει ότι η άφιξή του θα αποτελέσει επικείμενη απειλή για τον νυν προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν. «Αυτή είναι μια απόφαση που θα πρέπει να λάβουν οι αθλητικοί διευθυντές, αλλά είμαστε ευγνώμονες στον Ρόναλντ που ανέλαβε αυτήν την πρόκληση σε μια δύσκολη στιγμή. Είμαστε χαρούμενοι που τον βλέπουμε να παίρνει τολμηρές αποφάσεις και να ενθαρρύνει τους νέους παίκτες που έχουν δυνατότητες» είπε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик