Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί εντός γηπέδων με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδίτης να γράφει την δική του χρυσή ιστορία, αλλά πολύ σύντομα εκτός γηπέδων καλείται να παραστεί στο ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση εκβιασμού του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μιλήσει για όλη αυτή την υπόθεση και στο ντοκιμαντέρ του που υπάρχει στην […]

Ο Καρίμ Μπενζεμά μπορεί εντός γηπέδων με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδίτης να γράφει την δική του χρυσή ιστορία, αλλά πολύ σύντομα εκτός γηπέδων καλείται να παραστεί στο ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση εκβιασμού του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει μιλήσει για όλη αυτή την υπόθεση και στο ντοκιμαντέρ του που υπάρχει στην πλατφόρμα του Netflix, έχοντας εμπλακεί άθελά του λόγω κοινών γνωστών με τους εκβιαστές, καλείται να παραστεί στο δικαστήριο στις Βερσαλλίες για το μεγάλο θέμα.

Πίσω στο 2015 ο Μπενζεμά είχε ακούσει από παιδικό του φίλο ότι έπρεπε να τον φέρει σε επαφή με τον Βαλμπουενά, νυν αστέρα του Ολυμπιακού, αφού είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο μ’ εκείνον πρωταγωνιστή. Κάπως έτσι ο Γάλλος επιθετικός και δίχως να σκεφτεί τις συνέπειες μίλησε στον συμπατριώτη του, με αποτέλεσμα σε όλη αυτή την υπόθεση να εμπλακεί και να συλληφθεί, όμως πλέον το είχε αφήσει στο παρελθόν.

Ο Μπενζεμά θα δικαστεί για τη συγκεκριμένη ιστορία, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι αρκετές. Συγκεκριμένα, ο Μπενζεμά κατηγορείται για συμμετοχή και συνέργεια στην υπόθεση του εκβιασμού του Βαλμπουενά, αφού θεωρείται ως ο μεσάζοντας, μεταξύ των εκβιαστών και του ποδοσφαιριστή.

Έπειτα απ’ όλη αυτή την ιστορία, ο Καρίμ Μπενζεμά δεν κλήθηκε ποτέ ξανά στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για να προσφέρει τις υπηρεσίες του...

Mathieu Valbuena opens up on relationship with Karim Benzema 4 years after sex tape blackmail case - Tribuna.com

Ο “εργάτης” της Ρεάλ Καρίμ Μπενζεμα  έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα των Μερένγκες όλων των εποχών! Ο αθόρυβος αλλά πολύτιμος επιθετικός της Ρεάλ που συνεχίζει να γράφει την δική του μεγάλη ιστορία στην Βασίλισσα ξεπέρασε τον Ρομπέρτο Κάρλος σε συμμέτοχες. Ο μεγάλος στράικερ της Ρεάλ πέρασε στην τρίτη θέση των σκόρερ της ιστορίας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λυών, ο Γάλλος επιθετικός έγινε γρήγορα ένα απαραίτητο μέλος της ομάδας. Το 2009, ο 22χρονος Καρίμ Μπενζεμά υπέγραφε στη Ρεάλ Μαδρίτης και 11 χρόνια αργότερα, δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος ότι θα αποτελεί τον κορυφαίο ξένο παίκτη στην ιστορία της Βασίλισσας. Πάντα ουσιαστικός με το σκοράρισμα, έγινε ο 5ος μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου και η καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος ηγείται τώρα της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν