Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Στα 37 του, ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να γράψει για μια ακόμα φορά ιστορία, καθώς μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των πρώτων σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο Λούκα Μόντριτς κατάφερε να σκοράρει στην αναμέτρηση της Εθνικής Κροατίας με την Αυστρία, για το Nations League.

Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας εν έτει 2018 και αρχηγός της «Χρβάτσκα» έφθασε τα 23 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος και είναι πλέον μόνος στην πέμπτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Ντάριο Σρνα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Λούκα Μόντριτς παραδέχεται πως το 2011 έφτασε μια ανάσα από την Τσέλσι, και πως θα ήταν άραγε η κατάσταση σήμερα. Δεν θα το μάθουμε ποτέ αλλά μπορούμε να φανταστούμε.

Στην αυτοβιογραφία του, που μερικά αποσπάσματα  δημοσίευσε ο Guardian, ο «μαέστρος» της Ρεάλ επιβεβαιώνει τον τότε προπονητή της Τσέλσι:

«Είχαμε ένα πολύ σύντομο ραντεβού με τον Αμπράμοβιτς στο ιδιωτικό του γιοτ. Παρά τους πολυάριθμους άνδρες που είχε για ασφάλεια, αισθανθήκαμε και οι δύο πολύ άνετα όση ώρα διήρκησε η κουβέντα. Ήθελα να πάω στην Τσέλσι γιατί τότε αναζητούσα έναν σύλλογο με φιλοδοξίες για τίτλους. Δεν θα το είχα αυτό αν έμενα στην Τότεναμ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ