Η Ρεάλ Μαδρίτης με μία κίνηση θα βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της.

Σε μία τεράστια κίνηση προχώρησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ κερδοφόρα καθώς θα αποφέρει έσοδα της τάξεως των 400-440 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Ο πρόεδρος της “Βασίλισσας”, Φλορεντίνο Πέρεθ συμφώνησε να παραχωρήσει μέρος από το “Σαντιάγκο Μπερναμπέου“. Καλέ, μη νομίζετε πως θα το κάνει δωρεάν, αλλά με το αζημίωτο φυσικά. Θα παραχωρηθεί λοιπόν, το 20% του γηπέδου των “μερένχες” βορειοαμερικανική εταιρεία Legends.

Η εταιρεία αυτή ειδικεύεται στην εμπορευματοποίηση αθλητικών χώρων. Επίσης, ανήκει στο ταμείο venture capital της Sixth Street. Το οποίο κατέχει να σας πούμε στο σημείο αυτό το 20% των San Antonio Spurs του NBA. Η ίδια η Legends δημιουργήθηκε από μια επιχειρηματική συμμαχία μεταξύ των New York Yankees του μπέιζμπολ και των Dallas Cowboys του NFL.

Ο Πέρεθ λοιπόν έκανε αυτή τη συμφωνία που θα έχει ισχύ για τα επόμενα 25 χρόνια! Η εταιρεία θα προσφέρει ως αντάλλαγμα την ευθύνη του μάρκετινγκ του νέου γηπέδου και τις καθημερινές εκδηλώσεις στο νέο στάδιο της Ρεάλ. Τόσο εντός αυτού όσο και τους γύρω χώρους του.

Όπως σας είπαμε και πιο πάνω με την κίνηση αυτή θα βάλει στα ταμεία της η ” Βασίλισσα” γύρω στα 400 εκατομμύρια ευρώ. Αν υπολογίσει κανείς ότι πέρσι επωφελήθηκε με  150 εκατομμύρια ευρώ, τότε η αύξηση θα είναι της τάξης του 200% αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζει. Και αν κάνουμε κι άλλες πράξεις, θα δούμε πως η ομάδα της Μαδρίτης θα καρπωθεί 10 δισεκατομμύρια ευρώ! Μετά από αυτό θα μπορεί με σιγουριά να λογίζεται στις πιο πλούσιες ομάδες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα