Μάλλον δεν... γυρνάει του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος κάνει προσπάθειες να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο αλλά τον "πυροβολούν" από παντού με άσχημες κριτικές.

Μάλλον δεν… γυρνάει του Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος κάνει προσπάθειες να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο αλλά τον “πυροβολούν” από παντού με άσχημες κριτικές.

Ο Εντέν Αζάρ έχει περάσει τα πάνδεινα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς δεν φανταζόταν τέτοια πορεία όταν έπαιρνε μεταγραφή ρεκόρ στην “Βασίλισσα“. Μετά την Τσέλσι είναι σαν να ξέχασε το ποδόσφαιρο και τρία χρόνια τώρα δεσμεύεται πως θα επιστρέψει.

Οι τραυματισμοί είναι αλήθεια πως του στέρησαν πολλά αλλά τώρα είναι υγιής και το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει τις αρχικές προσδοκίες. Γι’αυτό τον λόγο η κατακραυγή είναι μεγάλη, από τον κόσμο και από τα media της Ισπανίας.

Σήμερα η Marca η φημισμένη ιστοσελίδα της Ιβηρικής χώρας κατακεραυνώνει τον Αζάρ, γράφοντας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη: “Όχι Αζάρ, δεν παίζει καλά”. Τι θα απαντήσει ο Βέλγος και κυρίως ο Αντσελότι που τελευταία δεν τον εμπιστεύεται (ξανά).

Την ίδια ώρα πάντως ο Αζάρ κάνει σχέδια για Μουντιάλ νιώθοντας αναγεννημένος στην Εθνική Βελγίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν