Η Μπαρτσελόνα  κάνει ήδη αλλαγές στο ρόστερ της, για να αλλάξει την εικόνα της. Η πρώτη «βόμβα» ακούει στο όνομα Φεράν Τόρες. Οι μπλαουγκράνα τα βρήκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι και έκαναν δικό τους τον Ισπανό. Που βρήκαν τα λεφτά; Αρχικά, ο Σέρχιο Αγκουέρο συνταξιοδοτήθηκε. Κρατήστε το αυτό… Επίσης, το γεγονός ότι ο Ντάνι Άλβες λαμβάνει […]

Η Μπαρτσελόνα  κάνει ήδη αλλαγές στο ρόστερ της, για να αλλάξει την εικόνα της. Η πρώτη «βόμβα» ακούει στο όνομα Φεράν Τόρες. Οι μπλαουγκράνα τα βρήκαν με τη Μάντσεστερ Σίτι και έκαναν δικό τους τον Ισπανό.

Που βρήκαν τα λεφτά;

Αρχικά, ο Σέρχιο Αγκουέρο συνταξιοδοτήθηκε. Κρατήστε το αυτό…

Επίσης, το γεγονός ότι ο Ντάνι Άλβες λαμβάνει μισθό μόλις 100.000 ευρώ διευκολύνει την κατάσταση.

Επίσης, ο Γιουσούφ Ντεμίρ αναμένεται να αποχωρήσει.

Αν και δεν λάμβανε μεγάλο μισθό, αυτό αδειάζει ακόμα περισσότερο χώρο για να κινηθεί η Μπαρτσελόνα.

Επίσης, υπάρχουν δύο ακόμη παράγοντες. Η Μπαρτσελόνα εργάζεται με νέους σπόνσορες για να τονώσουν την οικονομική τους κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το μισθολογικό τους όριο θα αυξηθεί προς τα πάνω.

Τέλος, βοηθάει το γεγονός ότι ο μισθός του Φεράν Τόρες δε θα είναι πολύ βαρύς για τα βιβλία της «Μπάρτσα». Ο παίκτης γνωρίζει ότι δε μπορεί να περιμένει μεγάλους μισθούς στην αρχή του συμβολαίου του. Τέλος η αποπληρωμή του ποσού της μεταγραφής συμφωνήθηκε να γίνει μέχρι το 2026!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ