Ο Τσάβι ονειρεύεται μια Μπαρτσελόνα όμοια με το δικό του παρελθόν ως ποδοσφαιριστής και κινείται ενεργά ώστε να κλείσει παίκτες με χαρακτηριστικά που θα την κάνουν άτρωτη.

Ο Τσάβι ονειρεύεται μια Μπαρτσελόνα όμοια με το δικό του παρελθόν ως ποδοσφαιριστής και κινείται ενεργά ώστε να κλείσει παίκτες με χαρακτηριστικά που θα την κάνουν άτρωτη.

Σιγά σιγά τα αλλάζει όλα! Μαζί με την αγωνιστική ανάκαμψη ο Ισπανός τεχνικός οραματίζεται μια ομάδα που μακροπρόθεσμα θα κατακτήσεις τα πάντα, εμπνευσμένος φυσικά από την Μπαρτσελόνα της προηγούμενης δεκαετίας.

Οι παλιοί αποχωρούν από το προσκήνιο και ο Τσάβι τσεκάρει το μπλοκάκι του. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ήδη ικανούς ποδοσφαιριστές σε πολλές θέσεις μετά την ποιητική αναβάθμιση του καλοκαιριού αλλά δεν της αρκεί!

Άμεση προτεραιότητα του Καταλανού είναι να φτιάξει μια ακαταμάχητη μεσαία γραμμή καθώς το παρελθόν τού υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι για την επιτυχία. Έτσι μετά και την προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Μπουσκέτς ο στόχος έχει “κλειδώσει”.

Για την ώρα όλα περνούν από τα πόδια του Φρανκ Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός βρήκε τον καλό του εαυτό αλλά η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον είναι ζεστό από ομάδες της Premierleague.

Έτσι ρίχνει από τώρα τα δίχτυα της για την απόκτηση του Γιούρι Τίλεμανς. Ο Βέλγος χαφ μένει ελεύθερος από την Λέστερ και με δεδομένο ότι οι “αλεπούδες” σημειώνουν κατακόρυφη πτώση αγωνιστικά δύσκολα θα ανανεώσει!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ