Το ταλέντο του Ουσμάν Ντεμπελέ δεν το αμφισβήτησε ποτέ κανείς! Το πρόβλημα εντοπιζόταν στον χαρακτήρα και η Μπαρτσελόνα παραλίγο να ζήσει τον εφιάλτη μιας καταστροφικής επένδυσης.

Το ταλέντο του Ουσμάν Ντεμπελέ δεν το αμφισβήτησε ποτέ κανείς! Το πρόβλημα εντοπιζόταν στον χαρακτήρα και η Μπαρτσελόνα παραλίγο να ζήσει τον εφιάλτη μιας καταστροφικής επένδυσης.

Ιστορίες και αν έχουν ακουστεί για τα τερτίπια του Γάλλου επιθετικού. Αργούσε στην προπόνηση ή δεν πήγαινε καθόλου, ξενυχτούσε πάνω από ένα PlayStation και γενικά δεν θύμιζε σε τίποτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η Μπαρτσελόνα έκανε πολύ υπομονή, προσπάθησε να τον βοηθήσει αλλά τα πειράματα δεν πετύχαιναν… Μέχρι φέτος που όλα άλλαξαν και βλέπουμε έναν νέο Ντεμπελέ. Σοβαρό, μετρημένο στις δηλώσεις του και υψηλές φιλοδοξίες για το μέλλον.

Ο καιρός τον άλλαξε και τον ωρίμασε περισσότερο. Σημαντικός πυλώνας αποτέλεσε και η διαπαιδαγώγηση του Τσάβι που ανέλαβε προσωπικά την περίπτωσή του. Η “εποχή” Ντεμπελέ ξεκίνησε και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

“Ήμουν νέος, όπως όλοι. Αλλά κατάφερα να δραπετεύσω από αυτή την κατάσταση. Ωστόσο, δεν έγιναν όλα έτσι όπως νόμιζε ο κόσμος. Από το 2017 έως το 2021 σπατάλησα τεράστιο χρόνο. Σπατάλησα πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Είχα πολλούς τραυματισμούς. Αν δεν δουλεύεις, θα μείνεις στάσιμος. Μου είπαν ότι θα τραυματιστώ αν δεν γίνω πιο δυνατός.

Με τον Κούμαν και τον Τσάβι έγινα καλύτερος. Από τότε δεν είχα τραυματισμούς. Νιώθω καλά στη Μπαρτσελόνα, έχω την εμπιστοσύνη όλης της ομάδας, του κλαμπ και είμαι χαρούμενος. Τώρα όλοι μιλούν για μένα με βάση αυτά που δείχνω στο χορτάρι”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ