Η εποχή Λιονέλ Μέσι αποτελεί (προσωρινά) παρελθόν για την Μπαρτσελόνα που έχει έναν νέο ηγέτη να δίνει κατευθύνσεις.

Η εποχή Λιονέλ Μέσι αποτελεί (προσωρινά) παρελθόν για την Μπαρτσελόνα που έχει έναν νέο ηγέτη να δίνει κατευθύνσεις.

Στην Βαρκελώνη νιώθουν ευλογημένοι που διαθέτουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ έδειξε με το καλημέρα τις διαθέσεις του και άπαντες στο Καμπ Νου τρίβουν τα χέρια τους.

Η παρουσία του “Λέβα” στην Μπαρτσελόνα ξυπνάει μνήμες από… Μέσι. Ο Αργεντινός ήταν ότι πολυτιμότερο διέθετε η ομάδα και απολάμβανε όλες τις ελευθερίες. Φυσικά ο λόγος του μετρούσε και οι αποφάσεις εντός συλλόγου είχαν τη δική του συνδρομή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jakub Kiwior (@j.kiwior)

Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα και με τον Λεβαντόσφκι. Οι επιθυμίες του Πολωνού βρίσκουν αποδοχή καθώς τις θεωρούν σημαντικές για την αναβάθμιση του έμψυχου δυναμικού. Το “βαρύ πυροβολικό” της Μπαρτσελόνα λοιπόν έχει αιτηθεί στην διοίκηση να αποκτήσουν έναν νεαρό και ελπιδοφόρο συμπατριώτη του.

Πρόκειται για τον 22χρονο αμυντικό της Σπέτσια, Γιακούμπ Κιβιόρ που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όλων και του Λεβαντόφσκι με την εξέλιξή του. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Serie A αλλά η “Μπάρτσα” είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει το αίτημα του Ρόμπερτ καταβάλλοντας 10 εκατομμύρια ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ