Η διοίκηση των Καταλανών είχε την Πέμπτη (16/6) έκτακτη Γενική Συνέλευση και 4.478 μέλη του συλλόγου όρισαν την μοίρα του κλαμπ.

Επιτέλους και μια δυνατή είδηση, που σίγουρα αλλάζει το μέλλον άμεσα στην Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του συλλόγου υπερψήφισαν την πρόταση Λαπόρτα να πωληθεί το 49,9% των εμπορικών δικαιωμάτων και το 25% των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Δηλαδή με αυτές τις δύο κινήσεις που είναι πλέον εφαρμόσιμες από την διοίκηση θα μπουν στα άδεια ταμεία της ομάδας περίπου 800 εκατομμύρια ευρώπουλα και θα μπορέσει να μπει ξανά σε ανοδική πορεία, αφού θα δοθεί λύση σε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η διοίκηση των Καταλανών είχε την Πέμπτη (16/6) έκτακτη Γενική Συνέλευση και 4.478 μέλη του συλλόγου όρισαν την μοίρα του κλαμπ.

Αφού για τις δύο παραπάνω αποφάσεις πήραν μέρος στην ψηφοφορία λίγο πάνω από 600 μέλη και στην πρώτη πρόταση είχαμε 568 υπέρ, 65 κατά  και 13 λευκά. Στην δεύτερη 494 υπέρ, 62 κατά και 13 λευκά.

Άλλος αέρας για τους “Μπλαουγκράνα”.

Τι δήλωσε ο Λαπόρτα:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που συμμετείχαν και ψήφισαν. Εχουμε λειτουργήσει δημοκρατικά και αυτό μας εξυψώνει ως σύλλογο. Αποφασίσαμε για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα ώστε να λύσουμε το παρόν και να εγγυηθούμε το μέλλον της Μπαρτσελόνα»,

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ