Ξανά μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

O Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει εκ νέου μπλεξίματα με το νόμο. Το απόγευμα της Παρασκευής (28/1) άνοιξε επισήμως έρευνα για την διαχείριση της Μπαρτσελόνα κατά την προεδρία του!

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, οι έως τώρα έλεγχοι στα οικονομικά της ομάδας έχουν βγάλει αρκετά στοιχεία, ώστε να στηριχθεί η μήνυση της διοίκησης. Η διοίκηση Λαπόρτα υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της θητείας Μπαρτομέου δόθηκαν πολλά ποσά σε προμήθειες, για την ολοκλήρωση μεταγραφών. Φαίνεται πως κατηγορείται για διάφορες έκνομες πρακτικές που αφορούν το πρότζεκτ «Espai Barca».

Παράλληλα, υπάρχουν στοιχεία για τη συμφωνία με την εταιρεία “I3 Ventures”, η οποία είχε αναλάβει μέσα από ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ασκεί κριτική στους παίκτες και σε παλαίμαχους παίκτες της ομάδας. Ενώ, ερευνάται και μια υποτιθέμενη προμήθεια ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μάλκολμ το 2018!

Η ανακοίνωση της καταλανικής ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τη 1η Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν δημόσια τα αποτελέσματα της σε βάθος έρευνας που προέκυψε ως συνέπεια του Financial Due Diligence και με στόχο τον εντοπισμό πιθανών παρατυπιών στη διοίκηση του κλαμπ κατά την προηγούμενη προεδρική θητεία. Η ανακοίνωση θα περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την καταγγελία που υπέβαλε ο σύλλογος στην Εισαγγελία της Βαρκελώνης με βάση στοιχεία που προκύπτουν από τα συμπεράσματα της εξονυχιστικής έρευνας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!