Τελικά μας μπέρδεψαν και πάνε δικαστικά!

Φοβερό κόλπο από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να μην της βγει ο κούκος αηδόνι με τον Γκριεζμάν. Ένα κόλπο όμως που η Μπαρτσελόνα δεν δέχεται και περνάει στην αντεπίθεση.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε με υποσχέσεις στην Ατλέτικο από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, φανέλα βασικού δεν έπαιρνε. Ο λόγος; Το κόλπο των Ροχιμπλάνκος για να μην πληρώσουν 40 εκατομμύρια.

Ο Γκριεζμάν είναι σε καθεστώς δανεισμού στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα και αν οι «ροχιμπλάνκος» το παρακάνουν με την χρήση του, θα πρέπει να δώσουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ που είχε συμφωνηθεί για την απόκτηση του.

Αυτή η απόκτηση όμως δεν γίνεται υποχρεωτική σε δύο ενδεχόμενα: α) ο Γκριεζμάν να μην παίξει σε τουλάχιστον τα μισά από τα παιχνίδια της Ατλέτικο αυτή τη χρονιά, β) να αγωνίζεται λιγότερο από 30 λεπτά το ματς.

Η Μπαρτσελόνα όμως περνάει στην αντεπίθεση. Καθώς υποστηρίζει πως ο παίκτης ήταν δανεικόςγια ένα χρόνο, με επέκταση για δεύτερη χρονιά, εάν πληρούνταν μια σειρά από προϋποθέσεις από την πλευρά της Ατλέτικο. 

Την πρώτη σεζόν, σύμφωνα με την πλευρά της Μπαρτσελόνα, ο Γκριζμάν ήταν  να αγωνιστεί περισσότερο από το 50% των αγώνων της Ατλέτικο που θα ήταν διαθέσιμος και αγωνίστηκε το 81%.

Η Ατλέτικο όμως διαφωνεί…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ