Μαστσεράνο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουν δει τα μάτια μου»

Μαστσεράνο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουν δει τα μάτια μου»-  Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση και δουλεύει ήδη στις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του.

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα MARCA, ο Μαστσεράνο μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Μέσι, λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος παίκτης που ο ίδιος έχει δει.

«Πάντα έλεγα ότι το παιχνίδι μας ελέγχει κανονικά, το παιχνίδι μας δοκιμάζει. Στην περίπτωση του Λίο, αυτός δοκιμάζει το παιχνίδι. Ελέγχει ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό κατά την άποψή μου, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου» ήταν τα λόγια του, ενώ αναφέρθηκε και στον Γκουαρδιόλα, ως έναν προπονητή που έχει αφήσει… αποτύπωμα πάνω του.

«Πάντα λέω το ίδιο πράγμα, ο Πεπ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε πολλοί από εμάς, αλλά θα ήταν τρελό να προσπαθήσουμε να τον αντιγράψουμε. Είναι ένας προπονητής που έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο με εξαιρετικό τρόπο, έχει επηρεάσει πολλούς παίκτες του. Σαφώς υπάρχουν πράγματα που προσπαθεί κανείς να δει και αν είναι δυνατόν δεν σας λέω να τον αντιγράψετε αλλά να τον αφομοιώσετε γιατί είναι ένας προπονητής που τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να επηρεάζει το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τις ομάδες του να το κάνουν. Αλλά πάντα προσαρμόζεται στην πραγματικότητα που έχει κανείς. Δηλαδή, στα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ