Καθόλου ταπεινές οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες αλλά σίγουρα το αξίζει με όσα πέτυχε έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Καθόλου ταπεινές οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες αλλά σίγουρα το αξίζει με όσα πέτυχε έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός φορ δέθηκε συναισθηματικά με την ομάδα της Βαρκελώνης. Η αγάπη με τον σύλλογο βέβαια είναι αμοιβαία, αφού ο κόσμος τον λατρεύει για όσα πέτυχε στο Καμπ Νου.

Κάθε αποχώρηση πονάει, έτσι και αυτή. Ο Λουίς Σουάρες θυμάται όσα έζησε στους μπλαουγκράνα, τα δικά του (πολλά) γκολ και την συμπεριφορά της διοίκησης Μπερτομέου στο πρόσωπό του (που ήταν και ο λόγος της φυγής του).

Ο χαρισματικός σκόρερ περιέγραψε με μια ατάκα την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, βάζοντας πολύ υψηλό βαθμό στον εαυτό του!

“Περνάει ο καιρός και ναι από ευγένεια και σεβασμό θα τον χαιρετούσα. Αν τον συναντούσα, ελπίζω ότι ο Ρόναλντ θα είχε το μεγαλείο που είχε ως παίκτης στον σύλλογο, να μου πει την αλήθεια κατάματα, το γιατί έφυγα και ότι δεν έφυγα για ποδοσφαιρικούς λόγους”, δήλωσε και πρόσθεσε:

“Από το 0 έως το 10 μού βάζω 12 στην Μπαρτσελόνα, λόγω των προσδοκιών με τις οποίες έφτασα, οι οποίες δεν ήταν τόσο υψηλές από τότε που ήταν εκεί ο Μέσι κι ο Νεϊμάρ.

Ειπώθηκε ότι τρία κοκόρια σε ένα κοτέτσι δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν και δείξαμε ότι ήμασταν σε θέση να αποδώσουμε, έχοντας ο καθένας τον δικό του ρόλο, και οδηγήσαμε την Μπαρτσελόνα να είναι η καλύτερη στην ιστορία εκείνα τα χρόνια. Είμαι περήφανος για την καριέρα που έκανα. Εκπλήρωσα τις προσδοκίες”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ