Δηλώσεις σε πολωνικό Μέσο έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Η εποχή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει ιδανικά. Ο στράικερ των Μπλαουγκράνα πετάει το ένα γκολ μετά το άλλο και δείχνει σε εξαιρετική φόρμα, συνεχίζοντας από εκεί όπου σταμάτησε στη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Πολωνός σκοράρει συνεχώς και έσπασε πρόσφατα την 100άρα στα γκολ μέσα στην νέα δεκαετία. Έτσι έγινε ο πρώτος που το πραγματοποιεί, μετά την έλευση του 2020 και έπειτα. Αφήνοντας πίσω τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Χάλαντ και Μέσι.

Δηλώσεις σε πολωνικό Μέσο έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Δεν περίμενα πως οι φίλοι της Μπαρτσελόνα να τραγουδούν για μένα στο «Καμπ Νου». Αυτό με έκανε να νιώθω σαν να είμαι μέλος της ομάδας εδώ και πάρα πολύ καιρό».
Για την Χρυσή Μπάλα: «Γνωρίζω πως η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα της οποίας ποδοσφαιριστές έχουν κερδίσει περισσότερες φορές αυτό το βραβείο. Έχω την εντύπωση πως είναι πιθανότερο να πάρω την Χρυσή Μπάλα τώρα που είμαι στην Μπαρτσελόνα, παρά όταν ήμουν στην Μπάγερν».

Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα: «Νιώθω σαν να έχω καινούρια παιχνίδια στα χέρια μου και παίζω μαζί τους. Από τις πρώτες μου μέρες στην Μπαρτσελόνα ένιωσα πως βρίσκομαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Νιώθω άνετα, όχι μόνο λόγω του συλλόγου, αλλά και λόγω της ατμόσφαιρας. Οι συμπαίκτες μου και ολόκληρη η ομάδα μου συμπεριφέρονται άψογα. Όλα αυτά με κάνουν να νιώθω προνομιούχος».

«Η μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου. Δεν φοβάμαι τον διαφορετικό ρόλο που έχω και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Μοιράζομαι τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου με τους νεότερους στην ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Το παιχνίδι με την Μπάγερν ήταν ένα μάθημα για εμάς. Πριν το παιχνίδι δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Αλλά αυτό το ματς μας έδειξε τι μπορούμε να καταφέρουμε σε δύσκολους αγώνες. Αξίζαμε τη νίκη ή, τουλάχιστον, την ισοπαλία».

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που κάνει χατ τρικ με 3 διαφορετικές ομάδες




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ