Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν... ξόφλησε! Το βραβείο του καλύτερου επιθετικού, τού δίνει θάρρος να επιστρέψει στην διεκδίκηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν… ξόφλησε! Το βραβείο του καλύτερου επιθετικού, τού δίνει θάρρος να επιστρέψει στην διεκδίκηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Πολωνός στράικερ ίσως αποτελεί τον πιο άτυχο παίκτη όλων των εποχών… Όχι λόγω τραυματισμών αλλά της κακής συγκυρίας, να μην απονεμηθεί η Χρυσή Μπάλα το 2020 όταν ο “Λέβα” έπαιζε… μόνος του.

Τότε ο κορονοϊός έβαλε φρένο στον Λεβαντόφσκι αλλά η πίκρα του δεν τον αφήνει να πέσει ψυχολογικά! Εχθές παρευρέθηκε κανονικά στη τελετή, πήρε τον έπαινό του και δεσμεύτηκε για το μέλλον!

“Είμαι πολύ περήφανος που έλαβα αυτό αυτό το βραβείο. Ο Γκερντ Μίλερ ήταν και θα είναι πάντα μια μεγάλη έμπνευση για μένα.

Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου. Κανείς δεν χρειάστηκε να με σπρώξει σε αυτό. Αλλά είχα την τύχη να συναντήσω ανθρώπους στην πορεία που με καθοδήγησαν, με συμβούλευσαν και με οδήγησαν στη σωστή κατεύθυνση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σπουδαίους ανθρώπους από τους προηγούμενους συλλόγους μου. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Θα το θυμάμαι και θα το εκτιμώ πάντα.

Η τωρινή μου ομάδα (Μπαρτσελόνα) είναι εδώ μαζί μου. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την ευκαιρία που μου δώσατε να γράψω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου σύζυγο, την οικογένεια και τους φίλους μου. Σας αγαπώ όλους πολύ και είμαι εδώ χάρη σε εσάς και την υποστήριξή σας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για αυτό το βραβείο. Αποδεικνύει ότι πήγαινα προς τη σωστή κατεύθυνση όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά θέλω να τελειώσω με μια υπενθύμιση σ’ όλους… Ακόμα πηγαίνω.

Και προς το παρόν, δεν πρόκειται να σταματήσω”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ