Η La Liga αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει εκατομμύρια θαυμαστές και οι ιθύνοντες του το εκμεταλλεύονται. Οι Ισπανοί πούλησαν τα τηλεοπτικά δικαίωμα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς και έβαλαν αρκετά δισεκατομμύρια στα ταμεία. Η La Liga προβάλλεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί δίνουν μάχες και […]

Η La Liga αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει εκατομμύρια θαυμαστές και οι ιθύνοντες του το εκμεταλλεύονται. Οι Ισπανοί πούλησαν τα τηλεοπτικά δικαίωμα σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς και έβαλαν αρκετά δισεκατομμύρια στα ταμεία.

Η La Liga προβάλλεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί δίνουν μάχες και πολλά… λεφτά για να πάρουν τα δικαιώματα της. Το ίδιο συνέβη και στις περιπτώσεις των «Movistar» και «DAZN», που έδωσαν συνολικά 4,85 δις για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτά αφορούν προβολή σε Ισπανία και Αρμενία και η συμφωνία είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ο πρώτος τηλεοπτικός σταθμός θα προβάλλει πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής, ενώ άλλα τόσα θα προβάλει το δεύτερο κανάλι. Οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση. Σ΄αυτήν τονίζουν ότι μ΄αυτή τη συμφωνία δημιουργούν συνθήκες σταθερότητας για το προϊόν και προσελκύουν περισσότερες επενδύσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ