Η γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην έδρα της Οσασούνα και ήταν χωρίς πόντο στην βαθμολογία, και η φιλοξενούμενη από την εντός έδρας νίκη με την Βαλένθια.

Με δύο βραδινούς αγώνες ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος La Liga, Αρχή με τον αγώνα Κάντιθ – Αθλέτκ Μπιλμπάο στο Estadio Nuevo Mirandilla.

Η γηπεδούχος την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην έδρα της Οσασούνα και ήταν χωρίς πόντο στην βαθμολογία, και η φιλοξενούμενη από την εντός έδρας νίκη με την Βαλένθια.

Η φιλοξενούμενη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε σχετικά νωρίς να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα 2το 24′ μετά από ένα λάθος της άμυνας που έδωσε την ευκαιρία στον Inaki Williams που παραμόνευε, να γίνει κάτοχος της μπάλας να την στείλει στα δίχτυα από κοντά με ψυχραιμία για το 0-1.

Στο 36΄η φιλοξενούμενη έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ο Inaki Williams εκτέλεσε πέναλτι και ο Jeremias Ledesma με θαυμάσια απόκρουση έσωσε την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα με την Μπιλμπάο να πατάει καλύτερα.

Στο 56′ η φιλοξενούμενη έκανε το 0-2 και πήρε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Ο Gorka Guruzeta κοντρόλαρε ωραία μια καλή πάσα του Inigo Lekue και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ στην κάτω δεξιά γωνία για το 0-2.

Στο 79′ η Μπιλμπάο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της. Ο  Alex Berenguer βρέθηκε σε καλή θέση μετά από ασίστ του Nico Williams και με εξαιρετική ψυχραιμία μέσα στην περιοχή, σούταρε στην πάνω δεξιά γωνία για να γράψει ο ηλεκτρονικός πίνακας 0-3.

Αλλά είχε και άλλο πόνο να δώσει η Μπιλμπάο που έκανε το 0-4 στο 90+3′. Υπέροχο γκολ από τον Gorka Guruzeta!

Ανώτεροι οι Βάσκοι πήραν το τρίποντο και συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα 2-1-0.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ