Συναρπαστικά  παιχνίδια για το φινάλε της La liga. Θυμίζουμε πως η  Ρεάλ Μαδρίτης. έχει στεφθεί πρωταθλήτρια εδώ και καιρό.

Συναρπαστικά  παιχνίδια για το φινάλε της La liga. Θυμίζουμε πως η  Ρεάλ Μαδρίτης. έχει στεφθεί πρωταθλήτρια εδώ και καιρό. Όμως το ενδιαφέρον για καλύτερο πλασάριαμα στην βαθμολογία είναι αμείωτο. Με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές σε όλα τα στρώματα της κατάταξης.

Δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βιγιαρεάλ, στο Καμπ Νού. Με την ομάδα του Τσάβι να τα δίνει όλα, όμως να βρίσκει απέναντι της τους …σχεδόν φιναλίστ του Champions League. Στην Reale Arena (Σαν Σεμπαστιάν) η Σοσιεδάδ υποδέχτηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης και στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν η Σεβίλλη φιλοξένησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 0-2

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου” και πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό “εισιτήριο” για το Europa Conference League.

Ο Αλφρέδο Πεδράθα στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και ο Μόι Γκόμεθ στην αρχή του 2ου πέτυχαν τα γκολ για την σημαντική νίκη της ομάδας τους.

Ρεαλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2

Με γκολ και θέαμα αποχαιρέτησαν τους φίλους τους οι δύο ομάδες. Τρία γκολ, δοκάρια, και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Θεαματικός ο αγώνας στο “Ανοέτα”, με τους “ροχιμπλάνκος” να κερδίζουν με γκολ των  Ροντρίγκο ντε Πολ και Άνχελ Κορέα, και για τους φιλοξενούμενους ο Γιον Γουρίδι στις καθυστερήσεις.

Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

Η Σεβίλλη ήταν βαθμολογικά αδιάφορη, αλλά δεν χαρίστηκε και αποχαιρέτησε τον κόσμο της με νίκη. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αγώνα το πέτυχε ο Ράφα Μιρ στο 2ο ημίχρονο. Οι Βάσκοι δεν φάνηκαν απειλητικοί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ