Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε με 2-0 στη Μαδρίτη. Όμως η Ατλέτικο αντέδρασε και με τέρματα του Σουάρες. Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Ατλέτικο είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Γκριεζμάν. Ομως ο Σόρλοτ με το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μετά απο ασίστ του […]

Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε με 2-0 στη Μαδρίτη. Όμως η Ατλέτικο αντέδρασε και με τέρματα του Σουάρες. Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ατλέτικο είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Γκριεζμάν. Ομως ο Σόρλοτ με το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μετά απο ασίστ του Ίσακ. Στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΟΙ φιλοξενούμενοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, με τον Ίσακ στο 24ο. Και τον Σίλβα στο 25ο λεπτό να μη μπορούν να νικήσουν τον Όμπλακ.

Η Μπέτις δυσκολεύτηκε απέναντι στην πεισματάρα Ράγιο Βαγεκάνο αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μπει στην τετράδα πιάνοντας την Οσασούνα.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε δύο λεπτά για να βάλει τις βάσεις για μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Στο 22ο λεπτό ο Άλεξ Μορένο, πρώην παίκτης της Ράγιο, άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη προσπάθεια.

Και ο Χουάνμι στο 24ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Την ώρα που η Μπέτις πηγαίνει άνετη στα αποδυτήρια, ο διαιτητής δίνει τρία λεπτά καθυστερήσεις και η Ράγιο εκμεταλλεύεται την εξυπνάδα του αρχηγού της, Όσκαρ Τρέχο, που αναστατώνει την άμυνα της Μπέτις.

Στρώνει στον Ντεκά που μειώνει διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους (1-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ράγιο κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία να σκοράρει με τον Άλβαρο Γκαρθία (2-2, 65ο λεπτό) . Και να γεμίσει με άγχος τον Πελεγκρίνι που αναγκάστηκε να αφήσει σε όλο το ματς τον Φεκίρ.

Μια λάθος εκτίμηση από τον Μπαλιού που γύρισε στην εντεκάδα έφερε την ανατροπή του Άλεξ Μορένο. Που μετά το γκολ κέρδισε και πέναλτι, με τον Γουίλιαν Ζοσέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75ο λεπτό (3-2).

Η Σεβίλλη σ’ ένα χορταστικό ματς στο «Ραμόν Σάντσεζ Πιθχουάν» νίκησε με 5-3 την Λεβάντε για την 10η αγωνιστική της La Liga.

Μ’ αυτή τη νίκη οι «Σεβιγιάνοι» έπιασαν κορυφή, την ίδια στιγμή που οι «Λεβαντίνοι» έμειναν προτελευταίοι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το 1-0 έγινε με ωραίο σουτ του Όλιβερ Τόρες στο 8’, μετά από κόρνερ του Ογκούστινσον.

Το 2-0 στο 24’ με σουτ του Ράφα Μιρ στην κλειστή γωνία του Αιτόρ Φερνάντεζ.

Στο 28’ ο Σούσο είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά στο 33’ ο Μοράλες μ’ έναν «κεραυνό». Eκανε το 2-1 για την Λεβάντε.

Όμως στο 38’ με κεφαλιά ο Ντιέγκο Κάρλος έκανε το 3-1 γιορτάζοντας την 100η συμμετοχή του. Mε την φανέλα της Σεβίλλης.

Στην επανάληψη στο 50’ ο Μουνίρ μ’ ένα ξερό αριστερό έκανε το 4-1.

Στο 55’ ο Μοράλες μετά από άστοχη έξοδο του Ντιμίτροβιτς έκανε το 4-2, ενώ στο 61’ μετά από λάθος του Ντιέγκο Κάρλος, ο Μελέρο μείωσε σε 4-3.

Στο 64’ ο Φερνάντο με σουτ μετά από πάσα του Χεσούς Νάβας έκανε το τελικό 5-3.

Στο 75’ η Λεβάντε είχε δοκάρι με φάουλ του Μπάρντι και τον Μελέρο ν’ αστοχεί σε κενή εστία παίρνοντας το ριμπάουντ.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βαλένθια

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ