Η σύζυγος του νέου άσου της Μπαρτσελόνα είναι μια δραστήρια, επιτυχημένη γυναίκα, που υπήρξε σπουδαία αθλήτρια και σήμερα έχει ανοίξει το δικό της μονοπάτι στην επαγγελματική της ζωή. "Κέρδισε" με τη μία τους φίλους της ομάδας της Καταλονίας όχι μόνο με το παρουσιαστικό της, αλλά και μ' ένα... like με πολύ νόημα!

Η Βαρκελώνη υποκλίνεται στην Άννα Λεβαντόφσκα! Αυτά τα “πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα” κ.λπ. είναι άλλων εποχών. Ο ρόλος της γυναίκας σήμερα δεν είναι να βρίσκεται “πίσω” από κανέναν. Στο πλάι του, ναι. Πίσω του, όχι. Σε ό,τι αφορά τη σύζυγο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, του πρώτου Πολωνού παίκτη στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, άλλωστε, κάτι τέτοιο δε θα ήταν ποτέ δυνατόν.

Η Άννα, που κλείνει τα 34 της στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν πάντοτε αυτόφωτη. Και εξαιρετικά δυναμική. Και το εννοούμε… και κυριολεκτικά, αφού υπήρξε από τις σπουδαιότερες αθλήτριες της χώρας της σ’ ενα από τα πιο δυναμικά σπορ του πλανήτη. Το καράτε. Με τρία παγκόσμια μετάλλια, 6 ευρωπαϊκά και 29 εθνικά, η Λεβαντόφσκα είναι επίσης και απόφοιτος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Βαρσοβίας. Και από το 2013, διατροφολόγος.

Είναι μια καταξιωμένη διατροφολόγος -και… ο Ρόμπερτ το δείχνει!

Πρόσφατα σας είχαμε πει ότι η Άννα έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη σωματική μεταμόρφωση, αλλά και τη διατήρηση σε υψηλότατο επίπεδο του Ρόμπερτ, που κλείνει τα 34 του στις 21 Αυγούστου. Η Λεβαντόφσκα (Στακχούρσκα το πατρικό της επώνυμο), είναι γενικότερα μια ιδιαίτερα επιδραστική μορφή στο χώρο της υγιεινής διατροφής και της άσκηςη στην πατρίδα της. Και όχι μόνον εκεί.

Εντυπωσιακή φιγούρα και η ίδια, η Άννα χρησιμοποιεί κατά κόρον το ίνσταγκραμ, στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή (7.680 ποστ ως τώρα!) και μετράει 4.300.000 ακολούθους. ΟΚ. Όχι και 27.700.000 που έχει (πριν κι από τη μεταγραφή του στη Μπάρτσα) ο Ρόμπερτ. Αλλά καθόλου άσχημα κιόλας, επίσης.

Το ζευγάρι ποζάρει πολύ συχνά μαζί σ’ αυτό το κοινωνικό μέσο, με τον Ρόμπερτ να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την καριέρα της συζύγου του ως διατροφολόγου, personal trainer και, φυσικά -αυτή η μάστιγα…- influencer. Η “πρώτη κυρία” της Βαρκελώνης, πλέον, αποκτά άλλο κοινό. Και, φυσικά, ξεχωριστό θαυμασμό στους φίλους της Μπάρτσα. Και όχι μόνο για το παρουσιαστικό της.

Το like στον Ρομάνο και το… influence στο σύζυγο!

Βλέπετε, γενικώς ως “influencer” μια χαρά τα πηγαίνει η Λεβαντόφσκα. Τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, τους “κέρδισε” και μ’ ένα απλό λάικ που δείχνει ότι… στον Ρόμπερτ, τουλάχιστον, μια χαρά επιρροή έχει. Οι δυό τους είναι σύζυγοι από το 2103 κι έχουν δύο κόρες, την 5χρονη Κλάρα και 2χρονη Λάουρα. Συνεπώς, ότι η Λεβαντόφσκα ήταν μεταξύ όσων έκαναν like στο ποστ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για την -επικείμενη, ακόμη τότε- μεταγραφή του “Λέβα” στη Μπαρτσελόνα, ε, κάποιο ρόλο θα έπαιξε κι αυτό. Έτσι δεν είναι;

Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι βέβαιο. Στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει η Βαρκελώνη στη ζωή και των δύο, το ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να ζήσει καινούριες εμπειρίες σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου. Πάντοτε μαζί, αλλά και με τις δικές του δραστηριότητες ο καθένας. Και πάντοτε εντυπωσιακοί, από κοινού ή… κατά μόνας!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!