Την... ξέρανε στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «κόλλησε» στο «Nuevo Mirandilla», χάνοντας με 3-2 από την Κάντιθ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι πήραν σπουδαία νίκη, που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία. Έχασαν έδαφος στην κατάταξη οι ηττημένοι.

Το κακό ξεκίνησε μόλις στο 1’ με τον Τεό Μπονγκοντά να ανοίγει το σκορ για τους Ανδαλουσιάνους.

Ο Άλεξ Φερνάντες στο 81’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ήρθε ο Ζοάο Φέλιξ στο 85’ και στο 89’ να πετύχει δύο γκολ και να φέρει το ματς στα ίσα.

Ωστόσο, οι παίκτες του Σέρχιο Γκονσάλες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Ρουμπέν Σομπρίνο στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων σόκαρε τους «ροχιμπλάνκος».

Στο «Power Horse Stadium» η Αλμερία υποδέχθηκε τη Θέλτα Βίγκο και την κέρδισε με 3-1, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Παράλληλα, άφησε δύο βαθμούς πίσω της την αντίπαλό της, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις της.

Ο Γκάμπρι Βέιγκα έφερε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους στο 25’, αλλά στο 32’ άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε.

Οι Ανδαλουσιάβοι βρήκαν ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο κι έκαναν την ανατροπή χάρη στα γκολ των Λάσαρο στο 52’, Σέζαρ Ντε Λα Χοζ στο 60’ και Ινίγκο Εγουάρας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ